Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - KECSKEMÉTI TE
2022. október 7. 20:05

2022. október 7. 20:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Pajovic: Meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk az Újpest
2018. március 26. - ujpestfc.hu
Hálóőrünket - már újdonsült apukaként - természetesen a szombati derbiről kérdeztük.

Pénteken kaptunk a hírt, hogy megszületett kislányod, amihez ezúton is még egyszer gratulálunk!

Köszönöm szépen! Minden tökéletesen ment, és szerencsére most is minden rendben, ahogy szokták mondani: mama és baba is jól van. Nagyon boldog vagyok, hogy minden tökéletesen alakult.

Gyermeked születése plusz motivációval tölt majd el?

Természetesen! Sokan mondták, hogy minden megváltozik és átalakul, amikor szülő lesz az ember, most már én is tudom, hogy ez bizony így van. Sokkal többet kell ezentúl beleadnom, mint az a bizonyos százszázalék. Egy kiváló és boldog életet szeretnék biztosítani feleségemnek és kislányomnak egyaránt.

Mi a várakozásod a hétvégi derbire?

Ha jól teljesítményt nyújtunk, nyerhetünk. Nem érdekel már senkit a jó játék, de ugyanakkor vesztes vagy döntetlen eredménnyel záruló mérkőzés. Nyerni kell, semmi más nem elfogadható.

Kitől tartasz a leginkább?

Legutóbb azt mondtam, hogy Böde, erre gólt rúgott nekünk. Most csak azért sem fogom Őt mondani. Komolyra fordítva a szót, Moutari egy veszélyes kulcsjátékos a Fradi keretében.

És a mi győzelmünkhöz mi lehet a kulcs?

Fociznunk kell, és élveznünk kell, hogy egy ilyen mérkőzésen játszhatunk. Természetesen a derbi mindenkinek fontos, így minden bele kell adnunk, hogy győzzünk. Jó játékosaink vannak, és a keretünk is a legjobbak közé tartozik a bajnokságban. Emellett mi leszünk itthon, ahol meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk az Újpest, és a legjobb három csapat közé tartozunk a magyar bajnokságban.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip