Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - KECSKEMÉTI TE
2022. október 7. 20:05

2022. október 7. 20:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Böőr Zoltán interjú
2018. június 5. - ujpestfc.hu
Klubmenedzserünk a szezonról és a személyes jövőjéről is beszélt.

Az első kérdés természetesen nem lehet más, mint a hétvégén lezárt magyar futballévad. Te hogy láttad?

Fantasztikus szezon volt az idei, rettentő boldog vagyok, hogy kupagyőztesek és bajnoki harmadik helyezettek lettünk. Külön-külön is nagy dolgok lettek volna, de így egyenesen csodálatos. Természetesen lehet még ennél sikeresebb szereplést is elképzelni Újpesten, hiszen volt már rá nem egy példa, ugyanakkor egyetértek vezetőedzőnkkel, Nebojsa Vignjeviccel, számunkra a 2017/2018-as szezon aranyat érő idény volt.

Minek köszönhető a sikeres szezon? Az új klubvezetés is hozhatott sikereket?

Úgy gondolom, igen! Vannak összefüggések, és egymásra igenis hatással van a pályán nyújtott teljesítmény és az irodában végzett munka. Persze a legfontosabb a szakmai munka, és az, hogy egy éve 14 új játékos érkezett hozzánk. Fél év kellett ahhoz, hogy minden játékos összecsiszolódjon egymással, valamint megértsék a szakmai stáb kéréseit, elvárásait, aztán a tavaszi menetelés csodálatos volt. Az elmúlt két hét pedig mesébe illő.

Ha a három díj közül választanod kéne, melyiket vinnéd haza?

A kupát, hiszen egy trófeáról beszélünk, ami egy sorozat végső győztesének jár. Ugyanakkor a bajnoki bronz a kupagyőzelem mellett, azt feltételezi, hogy a csapat mentálisan és fizikálisan is rendkívül kiegyensúlyozott volt. A fair play díj begyűjtésével pedig egy ilyen, végletekig kiélezett bajnoki szezon feszültségeit, drámáit látva, úgy gondolom, az Újpest FC remek példát mutatott. Büszke vagyok rá, hogy megmutattuk, lehet sportszerűen a végletekig harcolni a célok elérésének érdekében.

Az elmúlt napokban megjelentek olyan információk a jövőddel kapcsolatosan, hogy nem folytatod nálunk a megkezdett munkád. Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Igen, a saját elhatározásomból valóban elköszönök a klubtól, de csupa pozitív és boldog érzésekkel távozom. Csodálatos három évet töltöttem itt, és minden egyes napját élveztem a kihívásokkal teli esztendőknek. Megtiszteltetés számomra, hogy a lila-fehér színekért dolgozhattam.

Miért a sok pozitív történtek kellős közepén?

Úgy érzem, sokkal könnyebb ilyen helyzetben azt mondani, hogy elég volt. Nagy munkát végeztünk kollégáimmal, aminek vannak látható és kézzel fogható eredményei. Most úgy tud egy következő ember jönni a helyemre, aki egy meglévő, már bizonyított posztot tud továbbvinni, ami a klub külső megítélésének szempontjából nagyon fontos, pozitív hatással bír.

Merre tovább?

Pihenek. Terveim szerint két hónapot szeretnék teljes relaxációval tölteni a családom körében. Az elmúlt három évben akarva vagy akaratlanul sajnos mindenki a háttérbe szorult, amit sokáig toleráltak, de egy idő után az Ő érdekeiket is néznem kell, és most szeretnék minél több időt velük tölteni. Fontos, hogy ezt nem panaszkodásként mondom, hiszen nagyon komoly támogatást kaptam a részükről. Tudták és látták, hogy mennyire elhivatott vagyok a klub iránt, ezen nem is akartak változtatni. Komoly kötődés alakult ki bennem már akkor, amikor játékosként egy szezont a Megyeri úton töltöttem, és bíztam abban, hogy egyszer valamilyen formában majd visszatérhetek. Örülök, hogy ez az álmom valóra vált.  Az elmúlt három évben ez adta a szelet a vitorlámba. Örülök, hogy vezetőként már sok mindenen tudtunk változtatni, és nagyon boldog vagyok, hogy sok vidám embert láttam és látok a pályán, az irodában, a lelátókon. Továbbá, az a tény, hogy a régi nagy játékosokkal, legendákkal személyes kapcsolatot ápolhatok, egy olyan visszajelzés számomra, ami azt mutatja, igazán megérte a most lezárt, fáradságos három év erőfeszítéseibe vetett erő, energia.

Nézőként visszatérsz majd a Szusza Ferenc Stadionba?

Természetesen! Nem tudom, hogy hova sodor majd az élet, de nagyon szeretnék kijárni az Újpest mérkőzéseire, valamint szeretnék továbbra is jó kapcsolatban maradni mindenkivel, aki azért dolgozik, hogy ez a klub előrefelé haladjon. Boldogan tekintek mindenre és mindenkire ennél a klubnál, és remélem, ez fordítva is igaz.

Böőr Zoltán 2015. július 20-án, aktív labdarúgói pályafutását végleg befejezve, kezdte meg új karrierjét, mint csapatunk technikai vezetője. 2017 novemberében pedig az új klubvezetésben vállalt fontos szerepet klubmenedzser címszó alatt. Klubunk diplomáciai kapcsolatait kezelte, gondozta, egyúttal elsőszámú összekötő kapocs volt tulajdonosunk és csapatunk között. Az egykori válogatott labdarúgó lila-fehér pozícióját 2018. július 4-ig látja el. Köszönjük, Zoli!

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip