Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2023. február 5. 17:30

2023. február 5. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Örökre velünk maradsz Bence!
2019. március 23. - ujpestfc.hu
Felavattuk a Lázár Bence Lajosmizsei Labdarúgó Sportcentrumot.

Szombaton verőfényes napsütésben érkezett meg az újpesti különítmény Lajosmizsére, hogy egy keserédes kérésnek eleget tegyen. Lázár Bencét fájdalmasan fiatalon szólította el a sors, több mint egy éve nem lehet már közöttünk, de jelleme, szellemisége örökre beégett az újpesti és a mizsei lelkekbe.

Délelőtt 10.00-kor kezdődtek az avatóbeszédek, melyeket Petúr András nyitott, aki a későbbiekben a nap és a mérkőzés moderátora is volt. Megható történetek, szívbemarkoló szavak következtek, melyek végén Bence édesanyja állt a mikrofon mögé, aki hihetetlen tartás és lelkierő közepette köszönte meg mindenkinek, aki ott volt és részt vett ezen az eseményen.

Klubunk ügyvezető igazgatója, játékosaink, vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjević is mind megrendülten álltak a közel 3-400 emberrel együtt, akik eljöttek.

11.00-kor kezdődött a gálamérkőzés, mely előtt még Lázár Bence 91-es számú, lajosmizsei, bekeretezett mezével álltak be középre a pályán a csapatok, amelyet Zsótér Donát és Simon Krisztián vitt be a kezdőkörbe.

A találkozóra mostani sportkoordinátorunk, egykori kiváló csatárunk vezette fel a lila-fehér fiúkat, Kabát Péteren a csapatkapitányi karszalag is ott volt természetesen. Együttesünk kapujában az első számú alakulatból Banai Dávid állt, elöl pedig Marko Filipović, a többiek Kovács Ervin mester U-19-es II. osztályban vitézkedő tanítványai voltak.

A meccs elején, a 4. percben megszereztük a vezetést Kréti Gergő góljának köszönhetően, majd a 18. minutumban egykori 22-es számú legendánk kapott a tizenhatos sarkán egy labdát, és legszebb napjait idézve vágta be a játékszert a hosszúba, ezzel 0-2-re módosítva az állást.

Az első félidő derekán, a 26. percben a hazaiak szépítettek egy kiválóan végrehajtott szabadrúgás után Kis Lászlónak köszönhetően. A második 45 percben már nem esett több találat, a kapunkba Gundel-Takács Bence érkezett, de sok dolga nem volt a lefújásig, így az eredmény maradt 1-2.

Köszönjük szépen mindenkinek, aki eljött Lajosmizsére és esetleg még pénzt is dobott a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítványnak kihelyezett gyűjtődobozába.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko