Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
Szombaton a Zalaegerszeggel csapunk össze
2019. október 22. - ujpestfc.hu
Jegyinformációk, beléptetés és molinókkal kapcsolatos tudnivalók egy helyen

Az OTP Bank Liga 2019/2020-as kiírásának 10. fordulójában ideiglenes otthonunkban, az Illovszky Rudolf Stadionban fogadjuk a Zalaegerszegi TE FC csapatát szombaton, 17 órakor.

Jegyértékesítési információk:

Kedvezményes elővétel: 

Elővételi jegyárusítás személyesen a MEGYERI úti 1-es jegypénztárban (a teherkapunál található):

Október 24. csütörtök             17:00-20:00

Október 25. péntek                  17:00-20:00

személyes jegyvásárlás ebben az esetben regisztrációmentes a találkozóranincs szükség hivatalos személyazonosító dokumentumra. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás klubkártya nélkül is elérhető mindenki számára! Az online jegyvásárlás meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elérhető.

Mérkőzésnapi (NEM ELŐVÉTELES) jegyárusítás:

Október 26., szombat 13:00-tól 3 pénztár tart majd nyitva (az Illovszky Rudolf Stadion, Fáy utca Hajdú utca felőli részénél, a Honda kereskedéssel szemben).

15:30-tól, a kapunyitástól pedig az összes kassza nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a találkozóra.

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük lesz megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott belépők továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.

A fenti időpontokban klubkártya kiváltására és bérletvásárlásra is lesz lehetőség a helyszínen. Minden hazai beléptetési pontnál lesz egy-egy pénztár (ezeket a kasszákat külön jelöljük megkülönböztető felirattal), ahol szurkolóinknak lehetőségük lesz klubkártya és bérlet kiváltásra. 

Október 26-án, a meccs napján, klubkártyával rendelkező szurkolóink a gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés érdekében, a helyszínen külön jelölt pénztáraknál intézhetik a jegyvásárlást. A tikettek beszerzése mellett a beléptetés során is érdemes lesz majd nézni, mely forgókapukon látható a „klubkártyásoknak fenntartott” kiírás, mert azokon a pontokon kártyatulajdonosként gyorsabb a bejutás (természetesen a „sima” kapukat is lehet használni).

VÁLTOZÁS A JEGYÉRTÉKESÍTÉSI SZABÁLYZATBAN
Az MLSZ által meghatározott új szabály alapján a normál biztonsági kockázatú mérkőzések alkalmával sem személyes adatok (név, születési hely és idő), sem klubkártya vagy fényképes igazolvány bemutatása NEM SZÜKSÉGES. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás mostantól klubkártya, és személyes adatok megadása nélkül is elérhető mindenki számára!

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások az Illovszky Rudolf Stadionban:

 

Helyszínen

Online/ Elővétel

C lelátó

1 200 Ft

700 Ft

B terasz

1 600 Ft

900 Ft

A terasz

1 700 Ft

1 000 Ft

Vendég (D)

1 200 Ft

700 Ft

18 év alatt és 65 év felett ingyenes
 

Beléptetés:

Szeretnénk felhívni a hazai szurkolók figyelmét, hogy a Béke út felől a Fáy utca le lesz zárva a rendőrség által, ebből az irányból csak a vendégszurkolók közelíthetik meg a stadiont és a helyeiket.

Azon szimpatizánsaink, akik a 14-es villamossal érkeznek a mérkőzésre, a Fiastyúk utcai megállónál szálljanak le, onnan pedig a Rákospatak mentén az edzőpályák mögött a Hajdú utcára kanyarodva sétálhatnak el a beléptetőkapukig.

M3-as metróval érkező lila-fehér szurkolóink a Forgách utcai megállónál szálljanak le és a Forgách utcán besétálva forduljanak át a Hajdú utcára és onnan közelítsék meg a stadiont.

Az A1-es szektorba jegyet váltó szimpatizánsaink az 1-es kapun, az A2-ben ülők a 2-es kapun mehetnek be majd a stadionba.

A C részbe a 3-as kapun lehet bemenni, míg a B szektorba a 4-es és 5-ös kapun lehetséges a bejutás.

A vendégszurkolók (D szektor) a Fáy utca felőli 6-os kapun keresztül foglalhatják el a helyeiket.

A fogyatékkal élők az 1-es kapun jöhetnek majd be a mérkőzésre, vendég részről pedig a 6-oson (a vendég szimpatizánsok a Fáy utca és a Csizma utcákban parkolhatnak).

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (október 25.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat,  illetve drapériákat.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid