Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
Szurkolói információk a ZTE FC mérkőzéssel kapcsolatban
2020. február 12. - ujpestfc.hu
Utazás, beléptetés, szurkolói drapériák és pályarendszabály a szombati találkozóra.

OTP Bank Liga 21. forduló, február 15. (szombat), 17:00

ZTE FC - Újpest FC, kapunyitás 15:30-kor, a találkozó a rendőrség döntése értelmében kiemelt kockázatú besorolást kapott.

Jegyvásárlással kapcsolatban ITT lehet tájékozódni.

Szurkolóink a sportrendezvény helyszínére (ZTE Aréna, 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.) akkor léptethetők be, ha:

A ZTE Arénánál kialakított ellenőrző ponton alávetik magukat a jegyellenőrzésnek, együttműködnek a rendezőkkel és a rendőrség munkatársaival, vállalják, hogy a rendező felszólítására igazolják személyazonosságukat, nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, hanggránát, pirotechnikai eszközök, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet.

Tudomásul veszik, hogy az előzetes ellenőrzés és ott tartózkodás alatt róluk kép- és hangfelvétel készülhet a rendőrség munkatársai által.

Az ellenőrző pont előtti területen, beléptető folyósok előtt megállni (kivétel: jegyellenőrzés), azokat eltorlaszolni szigorúan tilos!

Pályamegközelítés gépjárművel érkezőknek:

Budapestről a legcélszerűbb az M7-es autópályáról megközelíteni a ZTE Arénát, az autópályán egészen Balatonszentgyörgyig kell menni, majd a 76-os autóúton Sármelléken és Zalacsányon keresztül juthatnak el Zalaegerszegre.

Szurkolói molinók, drapériák és szerveztetett utazás

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (február 14.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

Klubunk a sportról szóló 2004. évi I. tv. 68/A §. értelmében, amennyiben erre igény mutatkozik, szombaton külön szurkolói buszt indít a találkozóra abban az esetben, ha mind a meghirdetett 30 hely elkel (plusz 5 fő rendező is utazik a szurkolókkal). A szerveztetett utazás lehetősége mindenki előtt nyitott, aki péntek (február 14.) délig jelentkezik az utazas@ujpestfc.hu e-mail címen (kérjük a levél tárgya ZTE FC utaztatás legyen) és az utazás megkezdése előtt a helyszínen bemutatja belépőjegyét és kifizeti a 7 000 forintos utazási költséget.

Pályarendszabály

Az alábbi linken elérhető a ZTE Aréna érvényben lévő pályarendszabálya. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy figyelmesen tanulmányozzák át a SZABÁLYZATOT.

 

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko