#11 Perosevic Antonio
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
A 23. és a 25. fordulót Zalaegerszegen játsszuk!
2020. február 25. - ujpestfc.hu
Megvan a következő két „hazai” mérkőzés helyszíne.

Ahogy bizonyára tudjátok, a kialakult helyzet miatt még mindig kénytelenek vagyunk „albérletben” megrendezni soron következő meccseinket a PAFC és Paks csapata ellen.

Bár minden igyekezetünk ellenére, hogy minél közelebb legyen szimpatizánsainknak a helyszín, a zalaegerszegi stadion maradt egyedül a választható opció, ami az MLSZ követelményeinek megfelel és az adott időpontban szabad is.

A félreértések és a pletykák elkerülése végett, megkerestünk minden szóba jöhető pályát üzemeltető klubot (NB2-t is, mint például a Vasas FC), de általánosságban kijelenthető, hogy a bajnoki találkozók ütközésére (Az NB2-es mérkőzések március 15-e miatt szintén 14-én kerülnek megrendezésre), vagy egyéb okokra hivatkozva nem tudtak a segítségünkre lenni. Kaposváron tudtak volna fogadni még minket, de ott a pálya minősége nem felelt meg a szakmai stáb elvárásainak. Így a február 29-én Újpest FC-Puskás Akadémia FC, illetve a március 14-én Újpest FC-Paksi FC rendezendő összecsapás a ZTE Arénában kerül lebonyolításra.

Minden szurkolói információt, a jeggyel, illetve az utazással kapcsolatban, hamarosan közzé teszünk.

#11

Perosevic

Antonio

#11 Perosevic Antonio