Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2023. február 5. 17:30

2023. február 5. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 

Bejelentkezés

Bejelentkezés

Email:
Jelszó:

Regisztráció

Név előtag:
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Születési idő: *
Születési hely:
Telefon: *
Email: *
Jelszó: *

A jelszónak tartalmaznia kell a következőket:

  • 1 kisbetűt
  • 1 nagybetűt
  • 1 számot
  • Minimálisan 8 karaktert
Jelszó megerősítése: *

A jelszónak tartalmaznia kell a következőket:

  • 1 kisbetűt
  • 1 nagybetűt
  • 1 számot
  • Minimálisan 8 karaktert
  • A megerősítés megegyezik a jelszóval
Regisztráció

ÚTIKALAUZ meccsretartó stopposoknak

 

Az Újpest FC honlapján teret biztosít azon fanatikusaink részére, akiknek – elsősorban – az idegenben, de akár az itthon játszott mérkőzésekre járás nehézségekbe ütközik. A klubunk a már jól ismert telekocsi szolgálatás mintájára lefejlesztette azt az applikációt, melynek segítségével mind a szükségességet, mind a gazdaságosságot figyelembe véve nézőink megszervezhetik a közös meccsre járást. Közös érdek, közös cél!

 

A klubunk weblapján megtalálható applikáció (kis autó ikon a menüsorban)  lényege, hogy a gépjárművel rendelkező szurkolóink meg tudják hirdetni szabad helyeiket, míg a tömegközlekedésre szoruló közönség a meghirdetett szabad helyekre jelentkezhetnek, valamint meghirdethetik utazási szándékukat.

 

Az utat hirdető autós feladata csupán annyi, hogy regisztrációt követően a „Meccsre vinnék” fülre kattint, megjelöli a konkrét mérkőzést, az arra történő indulás időpontját, helyszíne(i)t, szabad helyeinek számát, mely alapján az utasok a számukra legalkalmasabb sofőrt ki tudják választani. Az applikációban megtalálható az autóssal kapcsolatos minden olyan lényeges adat, amely a regisztrált utasok számára választási lehetőséget biztosít, továbbá megoldja a sofőr és utas közötti kommunikációt. A közös utazás díja a felek közötti megállapodás kérdése.

 

A fuvart kereső feladata az applikációban kiválasztani a „Fuvart keresek” menüpontot, melyen belül a „Keresés” funkcióval kiválaszthatja melyik mérkőzésre keres fuvart, hány utas számára, valamint megadhatja a beszállás helyét, mely alapján az applikáció megtalálja a legközelebbi helyről induló sofőrt. A fuvart keresők is meghirdethetik – amennyiben nem találnak aktív hirdető sofőrt – utazási szándékukat a „Meccsre mennék” menüpont segítségével, amely a leendő sofőrök számára ad választási lehetőséget.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián