Az első félidőben eldöntöttük a Csornomorec elleni meccset

Az első félidőben eldöntöttük a Csornomorec elleni meccset

Az Újpest FC 3-1-re legyőzte az ukrán FK Csornomorec Odeszát a törökországi edzőtábor második felkészülési mérkőzésén.

A Sepsi OSK elleni találkozóhoz képest Nebojsa Vignjevic több helyen is belenyúlt a kezdőbe, így a Molnár - Simon, Antzoulas, Hall, Tamás - Mack, Jevtoski, Mörschel - Csoboth, Ambrose, Ganea összeállítással vágtunk neki a mostoha időjárási körülmények között rendezett párharcnak.

Csapatunkat azonban a viharos szél és az eső sem zavarta, és már a 8. percben előnybe kerültünk: egy labdaszerzés után Ambrose lőtt a hálóba. Az első félóra végén aztán jött a második: egy remek támadás végén szöglethez jutottunk, a sarokrúgást pedig Antzoulas bólintotta gyönyörűen a hálóba. Nem sokkal később háromra növeltük fórunkat, amikor Mack erős löketét védte be az ukrán kapus, ezzel pedig kialakult a félidei, 3-0-s eredmény.

A fordulás után vezetőedzőnk többet is cserélt, Geiger, Fehér, Radosevic és Varga is beszállt. Sajnos azonban nem mi rezgettük meg a hálót: az 53. percben máris faragott egyet hátrányából a Csornomorec. A hátralévő időben viszont a sötét mezesek nem igazán tudtak komoly helyzetet kialakítani, míg nekünk több lehetőségünk is adódott, de mi sem találtunk be több ízben, így maradt a 3-1.

Az edzőtábor harmadik összecsapására pénteken kerül sor, az ellenfél pedig az észak-macedón FK Gostivar lesz.


A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Újpest FC – Csornomorec Odesza 3-1

 

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.