NB III: 2-2-es döntetlen a REAC ellen, szerdán itthon jön a folytatás

NB III: 2-2-es döntetlen a REAC ellen, szerdán itthon jön a folytatás

Mundi Viktor tanítványai a Kisvárda Master Good II. gárdájával mérik össze erejüket augusztus 2-án

Július 30-án NB III-as együttesünknek is elstartolt a bajnokság. Genzler Gellért, Geiger Bálint, Ognjen Radosevic, Mucsányi Márk, Tamási Domonkos, és Varga Balázs személyében 6 fiatal NB I-es tehetségünket is kezdőben láthattuk a vasárnapi meccsen. Habár Mucsányi duplázott, az utolsó percekben egyenlíteni tudott a REAC, így 2-2-es döntetlennel zárult az idegenbeli mérkőzés.

A csapat vezetőedzője, Mundi Viktor a következőt nyilatkozta a vasárnapi döntetlenről: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, magabiztos játékkal uraltuk az első félidőt, így 2-0-ás vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe. Sajnos a második félidőben le kellett volna zárni a meccset, több helyzetet is kihagytunk, illetve volt egy véleményes 11-es is, ami a játékvezető nem adott meg. Ettől függetlenül a jövőben olyan nem fordulhat elő, hogy egy összeszedett játékkal megnyert összecsapásból, végül egy döntetlent hozunk ki. Sajnálom, hogy nem bírtuk ki az utolsó perceket, nyernünk kellett volna. Mucsányi Márkot mindenféleképpen ki kell emelnem, mert magas színvonalú játékot produkált, amit a csapattársak segítségével 2 gólra is tudott váltani.”

Mucsányi Márk értékelte az összecsapást: „A két félidőt különválasztanám. Az első játékrészben mi irányítottuk a meccset. A második félidő már sokkal nehézkesebb volt, a vége felé pedig nem voltunk kellően koncentráltak. Ez okozta azt, hogy 5 percen belül két gólt is kaptunk a REAC-tól. Összességében a saját teljesítményemmel elégedett vagyok, viszont szerettem volna még a második félidőben harmadjára is betalálni, csak sajnos ekkor már nem volt nagyobb lehetőségem gólt lőni.”

A folytatásban Mundi Viktor csapata augusztus 2-án, szerdán 17:30-tól hazai pályán fogadja a Kisvárda Master Good második együttesét az NB III. Észak-Keleti csoport 2. fordulójában.

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.