Újabb izzadós mérkőzés, de megint megvan a győzelem!

Újabb izzadós mérkőzés, de megint megvan a győzelem!

Az Újpest FC 3-2-es sikert aratott a Kisvárda ellen az OTP Bank Liga 6. fordulójában

Nem indult jól a találkozó a szempontunkból, hiszen a 6. percben Mesanovic nagyjából 20 méterről tökéletesen tekert a hosszú felsőbe, így azonnal hátrányba kerültünk. Ezt követően teljesen átvettük a kezdeményezést, sok passzal és futással mozgattuk ki a kisvárdaiakat. Viszonylag hamar egyenlíthettünk volna, Ambrose-ra jött ki egy ziccer, de lövésébe az utolsó pillanatban beleértek, így szögletre perdült a labda.

A 28. percben viszont már a védők sem segíthettek: Spasic cselezgetett a saját tizenhatosa előtt, majd agresszíven szereztük meg tőle a labdát, melyet Csoboth sarokkal tett Ljujic elé, ő pedig higgadtan gurított a hálóba a kapus mellett. A szünetig folyamatosan próbáltuk megszerezni a vezetést, de több csak átlövésekig jutottunk, így 1-1-gyel fordultunk.

A szünet után nem kellett sokat várni az újabb találatra, az 53. percben Kastrati kanyarintotta középre labdát, melyre Ambrose érkezett, és szépen a kapuba perdített. A gól után viszont megint a kapunk elé szorultunk, melynek a 72. percben meg is lett a következménye, egy oldalsó szabadrúgásnál Jovicicet hagytuk üresen, aki így tisztán a hálóba fejelhetett.

A 81. percben viszont megint tudtunk válaszolni a bekapott gólra, a csereként debütáló Tajti Mátyás szöglete után egy lecsorgót Mörschel kotort közvetlen közelről a gólvonalon túlra. Három hosszan tartó VARozás miatt, 14 perces ráadást kellett kibekkelnünk, de csapatunk nagyot küzdött, és megtartotta az előnyét.

OTP BANK LIGA, 6. FORDULÓ

Újpest FC - Kisvárda Master Good 3-2

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.