Az utolsó percekben zsebelte be a győzelmet a DEAC

Az utolsó percekben zsebelte be a győzelmet a DEAC

Második együttesünk 2-1-re maradt alul az NB III. Észak-Keleti csoport 3. fordulójában.

Mundi Viktor, vezetőedző nyilatkozata: „Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, az első 12 percet odaadtuk a Debrecennek. Sajnos egy nagy hibából gólt is kaptunk ebben a periódusban. A meccs hátralévő részében elégedett voltam a csapattal, ekkorra elkezdtük dominálni a találkozót, helyzeteket alakítottunk ki, amiket sajnos kihagytunk. 1-1-nél a lélektani és a fizikális fölényünket sajnos nem tudtuk gólra váltani, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott az utolsó percben egy pontrúgásból az ellenfél be tudta gyűjteni a három pontot. Ez ismét egy olyan összecsapás volt, amin abszolút nem érdemeltünk vereséget.”

nb3 ujpest2 kisvarda2 23 24 43

Mucsányi Márk is értékelte a vasárnapi mérkőzést: „Csalódottak vagyunk, hogy az utolsó percben sikerült kikapnunk. Úgy érzem, hogy a védekezésünk nem működött úgy, ahogy szerettük volna. A saját játékomra rátérve azt gondolom, hogy nem volt elég az az egy gól, mert lett volna lehetőségem kettőt, vagy nagyobb szerencsével akár hármat is szerezni. Bízom benne, hogy a következő meccsre feljavul a védekezésünk, és a csapategység is erősebb lesz.”

Második együttesünk legközelebb augusztus 19-én, szombaton 11:00-tól hazai pályán fogadja a Sényő-Carnifex FC gárdáját.

NB III Észak-Keleti csoport 3. forduló

DEAC - Újpest FC II. 2-1

Gólszerző: Tochukwu 11’, Korhut 91’, ill. Mucsányi Márk 37’

Mátyus – Horváth B. – Horváth D. – Croizet – Mucsányi – Fehér – Ognjen – Kovács – Geiger (Mucsányi Miron 73’) – Simon – Dékei (Müller 58’)

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.