Biztonsági információk a Zalaegerszeg elleni mérkőzésről

Biztonsági információk a Zalaegerszeg elleni mérkőzésről

A december 9-i ZTE – Újpest FC bajnoki kiemelt mérkőzés, így felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre való beléptetés során kiemelt biztonsági intézkedésekre kell számítani.

Kérünk minden szurkolót, hogy a sportlétesítménybe csak olyan tárgyakat hozzanak magukkal, amelyek a sportrendezvény megtekintéséhez feltétlenül szükségesek és a pályarendszabály nem tiltja a bevitelüket! Ezen biztonsági protokoll azért kiemelten fontos, hogy minden résztvevő a lehető legnagyobb biztonságban biztathassa a csapatokat a ZTE Arénában.

A mérkőzés napján Zala vármegyében – kiemelten Zalaegerszeg területén és a városba vezető utakon – fokozott rendőri ellenőrzésekre kell számítani. Kérjük a Budapest irányából érkező szurkolóinkat, hogy a ZTE Arénát a Zalacsány – 76. számú főút – Zalaegerszeg, Balatoni út – Stadion utca – Október 6. tér útvonalon közelítsék meg. Annak érdekében, hogy az újpesti szurkolók időben és biztonságosan megérkezzenek a mérkőzésre, a 76. számú főút Alsónemesapáti elágazásától a rendőrség segíti a sportlétesítménybe történő bejutást.

Aki nem tartja be a pályarendszabályokat, azt a rendőrség előállítja, bűncselekmény elkövetése esetén őrizetbe is veszi.

Minden kedves szurkoló megértését ezúton is köszönjük!

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.