„Egy bátor és harcos Újpest fog kifutni a Szusza Ferenc Stadion gyepére"

Mészöly Géza beszélt röviden a Derbi hetéről. 

WEB Geza idezet

Hogy készíted a csapatot? A jó hangulat vagy a maximális elszántság a legfontosabb most?

Pont ezt mondtam ma a srácoknak, hogy a jó hangulat fontos, nem lehet szomorúan, kedvetlenül bejönni ide. Ugyanakkor a gyakorlatokra fokozottan kell figyelni, sok olyan új feladat van, amelynél megosztott koncentrációra van szükség. Nem szeretem azért az óriási hahotázásokat, viszont kell, hogy élvezzék az edzést, és örüljenek, hogy megint focizhatnak. Meg kell találni az arany középutat, erre mindig törekszem a labdarúgáson belül.

Hangsúlyozod a srácoknak, hogy egy Derbi előtt állunk?

Az azért érezhető, hogy egy Derbi-hét közepén vagyunk, de egyelőre még nem akarom ezt sulykolni. Lesz majd taktikai videózás a napokban, amikor beszélünk erről a rangadóról, de egy motivációs videó vetítésén is gondolkodtam, hogy mindenki, a külföldi játékosok is tisztában legyenek azzal, hogy milyen mérkőzés előtt állunk, és mit jelent egy Derbi az Újpestnek.

Mi az, amit megígérhetsz, hogy látunk tőletek a pályán vasárnap?

Egy bátor és harcos Újpest fog kifutni a Szusza Ferenc Stadion gyepére, és próbáljuk azt visszaállítani, ami Diósgyőrben működött. Nemcsak a játékosok a pályán, hanem a kispadon az edzők és a teljes stáb azon lesz, hogy egy sikeres Újpestet láthassanak a szurkolók.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.