Egygólos vereség a listavezető otthonában

Egygólos vereség a listavezető otthonában

NB III-as együttesünk 1-0-ás vereséget szenvedett Putnokon az Észak-Keleti csoport 7. fordulójában.

Második csapatunk hárommeccses győzelmi sorozattal látogatott az éllovas Putnokhoz, mely a 27. percben Dobrovolszki Jenő megpattanó átlövésével szerezte meg a vezetést. Mindkét együttes fegyelmezetten futballozott, a hazaiak ugyan többet birtokolták a labdát, de sokra nem mentek vele az egységesen záró védelmünkkel szemben.

A fordulást követően sem változott a játék képe, érezhető volt, hogy egy-két gól dönthet csak a találkozón, és végül sajnos így is lett. A Putnok az első félidei vezetést a hármas sípszóig megtartotta, így egygólos vereséggel tértünk haza Borsodból.

Kapusunk, Genzler Gellért az alábbi szavakkal jellemezte a találkozót:

„Jó felfogásban, harcos játékkal, egységesen, csapatként küzdve igyekeztünk a listavezető otthonában meglepetést okozni. Egy kis dolgon múlt csak a pontszerzés. A következő fordulóban hasonló hozzáállással kell visszatérnünk a megszakadt jó szériánkhoz.”

A gárda vezetőedzője, Mundi Viktor pedig így értékelte a látottakat:

 „Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, és véleményem szerint közel álltunk ahhoz,hogy meglepetést okozzunk. Az első félidőben a Putnok ránk tudta erőltetni az akaratát, és egy megpattanó lövéssel vezetést is szerzett. A második játékrészben már sokkal bátrabban játszottunk, és az utolsó pillanatokban meg volt a lehetőség az egyenlítésre, de ez sajnos nem sikerült. Ettől függetlenül elégedettek lehettünk a játékosok teljesítmnyével."

AZ Újpest FC II legközelebb szeptember 24-én 11 órakor fogadja a Cigánd együttsesét.

NB III, Észak-Keleti csoport, 7. forduló

Putnok - Újpest FC 1-0

Újpest: Genzler – Horváth K., Horváth B., Mucsányi, Kruppai (Dékei, 74.), Árki (Farkas, 74.), Müller, Simon, Kovács, Szabó, Gál (Tóth, 46.). 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.