Győzelemmel zártuk az edzőtábort

Győzelemmel zártuk az edzőtábort

Az Újpest FC 2-1-re nyert a KF Gostivar ellen a törökországi edzőtábor harmadik, utolsó felkészülési mérkőzésén.

A magyar idő szerint péntek délután 1 órakor kezdődő találkozón Nebojsa Vignjevic a Banai – Pauljevic, Hall, Antzoulas, Tamás – Jevtoski, Mörschel, Mack – Csoboth, Sasere, Kiss összeállításban küldte pályára csapatunkat.

Akárcsak a Csornomorec ellen, ezúttal is jól indítottuk a meccset: a 8. percben egy szép labdakihozatal után Pauljevic húzott el a jobb oldalon, tökéletes beadását pedig Mörschel fejelte a hálóba. Ezt követően inkább a mezőnyben folyt a játék, ott is keményen, mivel a játékvezető mindkét oldalon engedte a férfias küzdelmet. A szünetig már nem alakult ki komolyabb helyzet, így 1-0-s újpesti vezetéssel mentek pihenőre a felek.

A folytatásban aztán egy szerencsétlen öngóllal kiegyenlítettek az észak-macedónok: az 55. percben Pauljevic hazaadása – a szeles időjárás nem elhanyagolható közreműködésével – a kapunk bal alsó sarkában kötött ki. Szerencsére egyből sikerült váltanunk, és Mörschel kapufája jelezte, hogy szeretnénk visszavenni előnyünket.

Egyre fokozódó nyomásunk a 78. percben érett újabb góllá, amikor is egy tetszetős támadás végén a csereként pályára lépő Simon lőtte ki a jobb felsőt. Ezután több ízben is lezárhattuk volna a fontosabb kérdéseket, de a kispadról beszálló Ambrose, valamint a Jevtoskit váltó Radosevic sem tudta megrúgni harmadik gólunkat.

Szomorkodnunk azonban nem kellett, hiszen az eredmény már nem változott, 2-1-es sikert arattunk a Gostivar felett, így győzelemmel zártuk le a törökországi edzőtábor felkészülési találkozóinak sorát.


A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Újpest FC – KF Gostivar 2-1

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.