Kölcsönfigyelő

Kölcsönfigyelő

Körbenéztünk, hogy az éppen kölcsönben szereplő játékosaink hogyan teljesítenek aktuális csapataikkal.

Mucsányi Márk – BVSC

Mucsányi Márk a BVSC-ben tölti a 2023/24-es idényt, és azonnal alapemberré vált a zuglóiaknál. A 21 éves csatár még egy hónapja sincs ott a kék-sárgáknál, de mindhárom bajnokin kezdőként kapott lehetőséget, ráadásul a debütáló meccsén gólt is szerzett a Kazincbarcika elleni 2-2-es találkozón. Az NB III-ból frissen feljutott BVSC 10 forduló után 9 ponttal 16. a Merkantil Bank Ligában.

„Nagyon jól érzem magam, élvezem az edzéseket, a hangulat is remek. Úgy érzem, hogy számítanak rám, és eddig elégedettek velem, én viszont nem vagyok az magammal. Azonban motivál, és önbizalmat ad, hogy mindig kezdőként léptem pályára, jól esik, hogy bíznak bennem” – mondta Mucsányi Márk a honlapunknak.

Eckl Patrik – Komarno

Tavalyi NB III-as csapatunk oszlopos tagja, Eckl Patrik a szlovák másodosztályú Komarnónál gyűjt tapasztalatot ebben a szezonban. A 22 éves középhátvéd eddig csak háromszor lépett pályára csereként, viszont aktuális együttese 10 forduló után veretlenül (9 győzelem, 1 döntetlen) vezeti a ligát. 

Szabó Bálint – Csíkszereda

A tavaly az U21-es válogatottat is megjárt Szabó Bálint a román másodosztályú Csíkszeredában szerepel az idény végéig. A 21 éves futballista szombatig csupán egyszer játszhatott az erdélyieknél, akkor is csereként, ám hétvégén végre kezdőként, 90 percen át ott lehetett a gyepen. Meg is lett az eredménye, hiszen a Csíkszereda az idei második sikerét aratta, ráadásul gólt sem kapott, így jelenleg 14. a 20 csapatos bajnokságban.

Máté Zsolt – Tiszakécske

Máté Zsolt az elmúlt másfél évet Tiszakécskén töltötte, ez a kölcsönszerződés pedig most még egy esztendővel meghosszabbodott. A Bács-Kiskun vármegyeiek tavaly a 26 éves védőnk közreműködésével a bajnokság hajrájában menekültek meg a kieséstől, most pedig 10 találkozó után 12 ponttal a középmezőnyhöz tartoznak. Máté eddig hétszer kapott lehetőséget, hatszor kezdőként.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.