Kölcsönfigyelő

Kölcsönfigyelő

Körbenéztünk, hogy az éppen kölcsönben szereplő játékosaink hogyan teljesítenek aktuális csapataikkal.

Mucsányi Márk – BVSC

Mucsányi Márk a BVSC-ben tölti a 2023/24-es idényt, és olyannyira alapemberré vált a zuglóiaknál, hogy eddig minden mérkőzésen kezdőként kapott lehetőséget. A fiatal támadó három gólos az NB II-ben, október 22-én ráadásul az ő duplájával nyert a csapata 2-0-ra a Siófok ellen. A BVSC 15 forduló után 15 ponttal a 14., bennmaradást jelentő helyen áll.

Eckl Patrik – Komarno

A szlovák másodosztályú Komarnónál szereplő Eckl Patrik a legutóbbi, október eleji cikkünk óta egyre többször jutott szóhoz. Eckl a bajnokságban és a kupában összesen tízszer lépett pályára, és középhátvéd létére ezeken a mérkőzéseken két gólt is szerzett, egy-egy elosztásban. A Komarno 16 forduló elteltével magabiztosan (hét ponttal előzve a Presovot) vezeti a ligát.

eckl

„Szerintem elégedett lehetek az eddigi szezonommal, kaptam lehetőséget, és elég sok új impulzus ért, melyekkel korábban nem találkoztam a pályafutásom során. Jól érzem magam a csapatban, nincsen egyénieskedés, mindenki a közös célokkal foglalkozik. Az őszi szezont már biztosan az első helyen zárjuk, természetesen szeretnénk feljutni az élvonalba" - mondta megkeresésünkre Eckl Patrik. 

Szabó Bálint – Csíkszereda

Szabó Bálint a román másodosztályú Csíkszeredában gyűjt tapasztalatot a szezonban. Az U21-es válogatottban is megfordult futballista öt bajnokin és egy Román Kupa-mérkőzésen játszott idén, ezekből ötször kezdőként. Csapata a 20 csapatos mezőnyben a 13. helyet foglalja el.

Máté Zsolt - Tiszakécske

Máté Zsolt az elmúlt másfél évet Tiszakécskén töltötte, ez a kölcsönszerződés pedig most még egy esztendővel meghosszabbodott. A 26 éves védő idén eddig a rotálás része, hiszen hol kezdőként, hol csereként kap lehetőséget. Összesen eddig kilenc bajnokin játszhatott, csapata pedig 15. az NB II-ben.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.