Közel volt a győzelem, de a ráadásban pontot mentett a Mezőkövesd

Közel volt a győzelem, de a ráadásban pontot mentett a Mezőkövesd

Az Újpest FC 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Mezőkövesd ellen

Már a mérkőzés elején kezünkbe vettük az irányítást, a Mezőkövesd saját térfelén, visszahúzódva kezdte a védekezést. Ennek ellenére ezt a szilárd falat is sikerült néhányszor átjátszanunk, a 10. percben például Matija Ljujic átlövését kellett kitornáznia Piscitellinek.

Nem sokkal később ismét helyzetbe kerültünk, Tamás Krisztián kanyarintott középre balról, melyre Kiss Tamás érkezett a röviden a hosszúról beérve, de szélsőnk csak belepörgetni tudott a labdába, így az elgurult a túlsó kapufa mellett. A vendégek néhány ellentámadással próbálkoztak csak, de ezeket rendre sikerült lekapcsolnunk a tizenhatos előtt. Több komolyabb lehetőségünk nekünk sem adódott, így 0-0-val fordultunk.

A szünet után szinte rögtön megszerezhettük volna a vezetést, Ljujic szögletét Antzoulas fejelte erősen kapura, de a hálóőr megint bravúrral védett. A Mezőkövesd továbbra sem merészkedett át a mi térfelünkre, a tizenhatos elé tömörülve védekezett, így egyedül Mörschel átlövésével volt esélyünk a gólszerzésre, de Piscitelli azt is hárította.

Nebojsa Vignjevic cserékkel próbált frissíteni, Simon Krisztián lábáan pedig ott is volt a vezető találat, de sajnos a szépen kijátszott akció végén ballal fölé perdített. A 88. percben azonban megint Simonra jött ki a ziccer, melyet higgadtan a felsőbe bombázott. Viszont a ráadást nem tudtuk kihúzni, a 92. percben Nikolic szaladt alá a labdának, melyet így Lehoczky az üres kapuba stukkolt, így a végeredmény 1-1 lett.

OTP BANK LIGA, 3. FORDULÓ

Újpest FC - Mezőköves 1-1

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.