Lendületes játék, nagyarányú győzelem: fiataljaink bizonyítottak

Lendületes játék, nagyarányú győzelem: fiataljaink bizonyítottak

Az Újpest FC 4-1-es győzelmet aratott az SKN St. Pölten ellen.

Az első sípszótól kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, támadójátékunknak már a 11. percben meglett az eredménye, amikor Ambrose az ellenfél kapujába lőtte a labdát, ezzel megszerezve csapatunknak a vezetést. Ezután szinte azonnal a hazaiaknak akadt egy komoly lehetősége, amelyet Banai védett ki bravúrosan. Nem sokkal később Csoboth beadását Mörschel bombázta a jobb felsőbe, amibe az osztrákok kapusa belekapni sem tudott. Ezt követően is rendre mi domináltunk, saját kapujuk elé szorítottuk a kék-fehéreket, aminek hatására nem tudott kialakítani veszélyes helyzeteket a St. Pölten, így 0-2-vel fordultunk.

A második játékrész elején Ambrose harcolt ki egy 11-est, amit a frissen beállt Kiss csavart az osztrák kapuba ezzel megszerezve a harmadik újpesti gólt. Időközben a vendéglátók ritmust váltottak, és Nitta találatával 1:3-ra módosították az állást. Az 55. percben a 18 éves Tóth Ákos érkezett Ambrose helyére. A Simont váltó Mucsányi is égett a bizonyítási vágytól, és az 59. percben Tóth zseniális passzát értékesítette, így újból 3 góllal vezettünk. A folytatásban Nebojsa Vignjevic újabb fiatal tehetségeknek adott lehetőséget, a 70. percben Fehér Csanád Tim Hallt, Szabó Bálint pedig Tamás Krisztiánt váltotta a pályán, így Pauljevic átment a baloldalra. A 80. percben újból változott a felállásunk, Varga és Geiger szállt be a játékba. A hátralévő percekben is szervezetten futballoztunk, így 4-1-es győzelmet arattunk az NV Arénában.

Csapatunk legközelebb július 15-én, szombaton 17:00-tól az SK Dynamo Ceske gárdájával mérkőzik meg. Az összecsapást a korábbiakhoz hasonlóan a Youtube csatornánkon tervezünk élőben közvetíteni.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.