Második csapatunknak sem jött ki a lépés a hétvégén

Második csapatunknak sem jött ki a lépés a hétvégén

Az Újpest FC II. 4-0-ra kikapott hazai pályán az Evolution Hungary Cigánd SE-től, az NB III Észak-keleti csoportjának 8. fordulójában.

A lila-fehérek legutóbb a listavezető Putnok ellen szenvedtek 1-0s vereséget, ám a második helyen álló Cigánd ellen szerettek volna visszatérni a győzelem útjára. Ennek ellenére az első játékrészben a vendégek szereztek vezetést, méghozzá Kelemen Gergő góljával. A fordulás után a borsodiak gyakorlatilag azonnal megduplázták előnyüket, nem sokkal később pedig Silling Máté el is döntötte a fontosabb kérdéseket. A hajrában Kovács Norbert is betalált, így a cigándiak 4-0-ra nyertek, és őrzik pozíciójukat a képzeletbeli dobogó második fokán.

Mundi Viktor vezetőedző értékelése:

„Nem kezdtük rosszul a találkozót, az első félórában domináltunk és labdatartásban is jobbak voltunk, de sajnos igazi átütőerő nem volt a játékunkban, kevésszer kerültünk a Cigánd tizenhatosán belülre. A kapott gól után megváltozott a meccs képe, az ellenfél került fölénybe. Nagyobb területek lettek a védelmünk mögött, és a vendégek – a gyors támadóik révén – ezt ki is tudták használni. A végén ebből egy súlyos vereség lett, ami véleményem szerint nem volt benne a mérkőzésben, de a Cigánd szinte minden helyzetét kihasználta, és teljesen megérdemelten nyert.”

Újpest FC II.: Molnár – Horváth B., Horváth D., Szűcs, Varga (Mucsányi Miron, 72.), Müller (Szabó, 57.), Radosevic, Geiger (Árki, 72.), Jevtoski, Simon B. (Dékei, 57.), Kovács (Gál, 77.).


NB III, ÉSZAK-KELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ

Újpest FC II. – Evolution Hungary Cigánd SE 0-4

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.