Nagyszerű játékkal, sima győzelemmel búcsúztunk idénre a Szusza Ferenc Stadiontól

Nagyszerű játékkal, sima győzelemmel búcsúztunk idénre a Szusza Ferenc Stadiontól

Az Újpest FC 3-0-ra legyőzte a Kecskemétet az OTP Bank Liga 32. fordulójában.

Remekül indult a mérkőzés, hiszen nagyon úgy tűnt, hogy már a második percben büntetőhöz jutunk, Csoboth Kevint rántották le, ám hosszú, ötperces videózást követően les miatt végül visszavonták az ítéletet. Ezután ugyan helyzeteket nem nagyon láthattunk, de teljesen uraltuk a játékot, a kecskemétiek egy-két kósza fejessel próbáltak veszélyeztetni.

A 33. percben sajnos szomorú eseményeket kellett végignéznünk, Kastrati ütközött Hadaróval, jobbhátvédünk pedig komoly fejsérülést szenvedett, így le kellett cserélni. A 38. percben viszont örömre is volt okunk, Csoboth beadását Mörschel bólintotta a hálóba. Nem sokkal később ismét talpra ugorhattak szurkolóink, ugyanis megint egy jobbról érkező labda találta meg egy csatárunkat, ezúttal Gourét, aki szintén a kapuba fejelt, megszerezve ezzel idei hetedik gólját.

A szünet után sem panaszkodhattunk, folyamatosan mi veszélyeztettünk, Goure és Csoboth rendre komoly gondot okoztak a vendégek védelmének. Az 55. percben Boumal fantasztikusan ugratta ki Gourét, higgadtan lőtte ki az alsót, így már 3-0 állt az eredményjelzőn.

A Kecskemét szinte egyszer sem tudott igazán komoly helyzetet teremteni, míg nekünk több nagy lehetőségünk is volt. A 83. percben megszülethetett volna a negyedik találatunk is, Csoboth gyalogolhatott kapuig, ám az Rjasko utolsó emberként lerántotta, így a játékvezető kiállította. Az utolsó perceket lepörgettük, így maradt a 3-0-s végeredmény.

OTP BANK LIGA, 32. FORDULÓ

Újpest - Kecskemét 3-0

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.