NB III-as együttesünk sorozatban harmadik sikerét aratta

NB III-as együttesünk sorozatban harmadik sikerét aratta

Az Újpest FC II. 2-1-re nyert otthon a DVTK II. ellen az NB III Észak-Keleti csoportjának 6. fordulójában.

A felnőtt keretből a ZTE ellen debütáló Tóth Ákos mellett Geiger Bálint, Radosevic Ognjen és Hámori Tamás is nevezve volt a találkozóra, amelyen utóbbi játékos végül nem kapott lehetőséget, hiszen ezúttal Genzler Gellért védte a kapunkat. Az első félidőben nem született gól, ám a fordulást követően Dékei Márk gyakorlatilag azonnal betalált, a 67. percben pedig Radosevic duplázta meg előnyünket. A hajrában a diósgyőriek csak szépíteni tudtak (Bertus Lajos jóvoltából), így 2-1-es sikert arattunk, és tapadunk az élmezőnyre a tabellán.

Mundi Viktor az alábbi szavakkal értékelte a mérkőzést:

„Tudtuk, hogy a Diósgyőr egy taktikailag egy remekül felkészített csapat, a védekezésüket nagyon jól megszervezték, de voltak fegyvereink, hogy miként bontsuk ezt meg. Az első félidőben nem ült annyira a mi játékunk, ettől függetlenül két százszázalékos ziccert dolgoztunk ki, ám ezek sajnos kimaradtak. A második játékrészben a helyzetkihasználásunk jobb volt, és magabiztosan vezettünk 2-0-ra. A végét egy kicsit szorossá tettük, meg kell tanulnunk, hogy kétgólos vezetésnél is folyamatosan előre kell játszani.”


NB III, ÉSZAK-KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ

Újpest FC II. – DVTK II.  2-1

Gólszerző: Dékei Márk (46.), Radosevic Ognjen (67.), illetve Bertus Lajos (82.)

Újpest FC II.: Genzler – Horváth B., Horváth D. (Horváth K., 44.), Szűcs (Qasim, 79.), Tóth (Kruppai, 79.), Radosevic, Geiger, Árki (Mucsányi Miron, 56.), Simon, Dékei (Szabó, 79.), Kovács.
Vezetőedző: Mundi Viktor.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.