NB III: Nem sikerült a pontszerzés a Kisvárda ellen

NB III: Nem sikerült a pontszerzés a Kisvárda ellen

Második együttesünk 1-0-ra maradt alul az NB III. Észak-Keleti csoport 2. fordulójában

NB III-as csapatunk augusztus 2-án, 17:30-tól játszotta a szezon első hazai bajnokiját a Kisvárda Master Good II. együttese ellen. Az első félidőben Gerliczki Máté tanítványai offenzív játékkal irányították a mérkőzést, míg a mieink a védekezésre fókuszáltak lefőképpen. A piros-fehér mezesek a folytatásban sem hagyták magukat. Ennek eredményeként Rubus fejelt a kapunkba a 44. percben, így 0-1-gyel fordultunk. A második játékrészben megváltozott az összecsapás képe, mivel az ellenfél átadta csapatunknak a kezdeményezést. Ám a találkozó ezen periódusában sem sikerült együttesünknek meghatározó lövőhelyzetet kialakítani. Így a hármas sípszót követően a Kisvárda Master Good II. gárdája örülhetett a győzelemmel járó három pontnak.

3jpg

Mundi Viktor, vezetőedző nyilatkozata: „Az első félidőben ott láttam a legnagyobb problémát, hogy túlbiztosítottuk a csapat védekezését, kevesen jöttünk fel abba a zónába, ahol igazán veszélyesek tudtunk volna lenni, egy alapvonal játéknál két-három érkezőnk volt összesen. Ennek ellenére az első félidőben volt 100%-os helyzetünk, illetve amikor felgyorsultunk, akkor az ellenfél visszahúzásos szabálytalanságokkal akadályozott minket, amik szerintem sárga és piros lapot érdemeltek volna, ám ezeket végül nem kapták meg. Sajnos a második etapban is nagyon keveset tudtunk a Kisvárda tizenhatosán belül lenni, nem tudtuk megbontani a jól záró védelmüket. Ám a meccs összképe alapján a döntetlen sokkal reálisabb lett volna. Nem állunk meg, keményen dolgozunk tovább, és annak ellenére, hogy nincs bajnoki forduló a hétvégén, szombaton is edzeni fogunk. A jövő hét pedig már mérkőzésritmusban fog telni. Egy jó csapathoz utazunk Debrecenbe, el kell kezdeni a pontgyűjtést, nincs mese!”

2jpg

Második együttesünk legközelebb augusztus 13-án, vasárnap 17:30-tól idegenben csap össze a DEAC gárdájával.

NB III Észak-Keleti csoport 2. forduló

Újpest FC II- Kisvárda Master Good II. 0-1

Gólszerző: Rubus 44’

Genzler – Horváth B. – Horváth D. – Szűcs – Croizet (Illés 87’) – Árki (Müller 46’) – Mucsányi (Tóth 73’) – Jakobi – Simon (Kruppai 64’) – Dékei - Kovács

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.