NB III: Tíz perc alatt négy gólt szerezve megvan az idei első bajnoki győzelem

NB III: Tíz perc alatt négy gólt szerezve megvan az idei első bajnoki győzelem

Második együttesünk 5-3-ra múlta felül a Sényő-Carnifex FC gárdáját az NB III. Észak-Keleti csoport 4. fordulójában.

Mundi Viktor, vezetőedző nyilatkozata: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, irányítottuk a találkozót, és az első félidőben úgy gondolom, hogy magas szintű focit játszottunk. Meg is szereztük a vezetést, ám sajnos a második játékrész elején kissé enerváltak voltunk, és pár perc alatt majdnem sikerült lerombolni azt, amit az első félidőben felépítettünk. Ezután 2-1-es ellenfél vezetésnél volt annyi tartás a csapatban, hogy 10 perc alatt 4 gólt rúgva eldöntötte az összecsapást. Úgy érzem, hogy összességében kifejezetten jó teljesítményt nyújtottak a fiúk, és megérdemelt volt a siker annak ellenére, hogy több fordulópontja is volt a mérkőzésnek. Gratulálok a srácoknak, ez egy igazi csapatmunka volt!”

Második együttesünk legközelebb augusztus 30-án, szerdán 17:30-tól idegenben csap össze a Facultas-Tiszafüredi VSE gárdájával.

NB III Észak-Keleti csoport 4. forduló

Újpest FC II. – Sényő-Carnifex FC 5-3

Gólszerző: Kruppai 42’, Croizet 70’, Tóth 73’, Simon 77’ 79’, ill. Lizák 51’, Kapacina 54’ 88’

Hámori – Horváth B. – Horváth D. – Szűcs – Croizet (Mucsányi Miron 77’) – Kruppai (Tóth 46’) – Radosevic – Kovács (Gál 84’) – Jakobi (Árki 84’) – Simon (Müller 88’) – Dékei

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.