Összefogtunk egy félárván maradt testvérpár és édesapjuk segítéséért

Összefogtunk egy félárván maradt testvérpár és édesapjuk segítéséért

Aki a legmagasabb összeget ajánlja fel, egy különleges mezt, egy Újpest FC NB I-es csapata által aláírt labdát, és egy Újpest Futsal Club hazai mérkőzéseire szóló éves bérletet vihet haza magával.

Öregfiúk játékosaink többször is tanúbizonyságot tettek arról, hogy a futball mellett a segítségnyújtás is meghatározó szerepet tölt be az életükben. Ez most sem történt másképp. Vaskó Tamás, klubunk egykori hátvédje, jelenleg pedig Öregfiúk csapatunk tagja egy különleges, Kabát Péter és Balajcza Szabolcs búcsúmeccsére kiadott mezt ajánlott fel két félárván maradt gyermek és édesapjuk anyagi segítése céljából.

Ábel 2011.07.11-én ikergyermekként született 24. hétre. A szülés után három nappal mindkét baba agyvérzést kapott, melybe a lánytestvér, Orsolya belehalt. Ábel túlélte ugyan, de maradandó károsodást szenvedett, és hatéves koráig több műtéten is át kellett esnie. Az életvidám kisfiút a sors végül egy testvérrel ajándékozta meg. Kolos 2018.05.22-én egészségesen látta meg a napvilágot. Ám a család boldogsága sajnos nem lehetett teljes, mivel egy évvel később, 2019 májusában leukémiát diagnosztizáltak az édesanyánál. A Szent László Kórházban kezelték, majd 2022 januárjában őssejt transzplantáción esett át. Az édesanya állapota javult, így a remény csillogott az egész család szemében, de a nyárra betegsége kiújult, és ismét a fájdalom jellemezte mindennapjaikat. A rettegett kór elleni küzdelemben Marcsi végleg alulmaradt. A gyermekek édesapja minden percében a félárván maradt fiai boldogulásáért küzd.

A kezdeményezéshez az Újpest Futsal Club egy éves hazai mérkőzésekre szóló bérlettel, az Újpest FC egy NB I-es csapat által aláírt labdával csatlakozott.

Erre a csomagra egészen augusztus 8-ig ti is tudtok licitálni az alábbi linken található poszt alatti kommentszekcióban.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.