Páll Áron: Azért fogunk dolgozni, hogy a klub újra oda kerüljön, ahová mindig is tartozott

A stábhoz csapatmenedzserként csatlakozik Páll Áron, ő beszélt nekünk arról, milyen feladatok várnak rá a közös munka során.

WEB Páll

Először is, üdv Újpesten! Mesélj egy kicsit magadról, milyen tapasztalatokkal a hátad mögött érkeztél a negyedik kerületbe?

Az Egyesült Államokban tanultam, majd közel tíz évet dolgoztam a Magyar Labdarúgó Szövetségnél csapatmenedzseri pozícióban. Úgy érzem, hogy az ottani szakmai munkát és fejlődést nézve már nem tudtam előre lépni, ezért is döntöttem a váltás mellett.

Mi lesz pontosan a feladatod a klubnál?

Szeretnénk felállítani egy rendszert, egy biztos hátteret, amely segíti mind a játékosokat, mind a szakmai stábot. Az a legfontosabb, hogy rend legyen, mert káoszban nem lehet fejlődni. És nekem ez is a feladatom, hogy ebben a munkában segítsek. Egy csapatmenedzsernek mindenbe bele kell látnia egy kicsit, és mindent össze is kell fognia.

És mi játszott szerepet abban, hogy az Újpestet válaszd a következő szezontól?

Amikor gyerek voltam, édesapám a ’90-esévekben ide hozott ki először meccsre, így engem itt értek az első tapasztalatok a magyar focival kapcsolatban. Emellett nagyon tetszett a felvázolt projekt, és szeretnék segíteni abban, hogy a klub újra oda kerüljön, ahová mindig is tartozott. Ha idővel pedig nemzetközi szereplésre kerülne sor, annak a szervezésében is komoly tapasztalatot szereztem az elmúlt tíz évben, ezzel pedig ugyancsak tudnám segíteni az Újpestet.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.