Riccardo Piscitelli Újpesten folytatja!

Az Újpest FC megállapodott Riccardo Piscitellivel, aki a következő szezontól csatlakozik keretünkhöz.

WEB Riccardo

Az olasz hálóőr az AC Milan akadémiáján pallérozódott, és eljutott egészen a Rossoneri U19-es csapatáig. Hazájában volt a Carrarese, a Benevento és a Carpi futballistája is, majd a román Dinamo Bukaresthez és a portugál Nacionalhoz vezetett útja, mielőtt 2021-ben Magyarországra, a Mezőkövesdhez igazolt.

A 30 esztendős kapus azóta összesen 62 NB I-es mérkőzésen védte a matyóföldiek hálóját, és ezek közül 16 alkalommal nem kapott gólt.

Benczédi Balázs, az Újpest FC ügyvezetője az alábbi gondolatokkal fogadta az olasz hálóőr szerződtetését:

„Riccardo az új éra első igazolása, akit a terveink szerint még többen fognak követni. Bízunk és hiszünk a képességeiben, érkezésével jelentősen bővülnek a vezetőedző lehetőségei.”

CIKK kep 02 Riccardo jo

Piscitelli, az új tulajdonosi éra első szerzeménye eltökélten osztotta meg velünk gondolatait szerződése aláírása után.

„Az Újpest Magyarország legnagyobb múltú klubja. A szurkolói egészen elképesztőek, ezt volt alkalmam megtapasztalni az elmúlt majdnem három évben. Emellett egy olyan projektet vázoltak fel nekem, amelyben nagy célok és sok kihívás van, ez pedig számomra is kifejezetten motiváló. A tárgyalások során végig azt éreztem, hogy a klub nagyon szeretne engem leigazolni, ez is segítette a döntésemet.”

CIKK kep 01 Riccardo

Piscitelli a következő idénytől csatlakozik az Újpest FC keretéhez.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.