Román, ukrán és német ellenféllel játszunk az edzőtáborban

Román, ukrán és német ellenféllel játszunk az edzőtáborban

Megvan mely csapatokkal és mikor játszik klubunk az antalyai edzőtábor alatt.

A csapat összesen négy meccsen lép pályára majd más, szintén a felkészülési időszakban lévő együttessel Törökországban a január 9-i érkezést követően. 

Először a korábbi szövetségi kapitány, Bernd Storck által trenírozott Sepsi OSK lesz majd az ellenfél január 12-én. A sepsiszentgyörgyiek jelenleg a román élvonal ötödik helyén telelnek 21 mérkőzés után 30 ponttal. 

Két mérkőzés nélküli napot követően január 16-án egy ukrán középcsapattal, a Csornomorec Odeszával játszunk, amely jelenleg a 8. helyen áll, az előző idényt pedig a 10. helyen zárta hazája bajnokságában. 

A harmadik erőpróbára másnap, azaz január 17-én kerül sor, melynek során az amatőr német Wuppertaler SV lesz az ellenfél.

A negyedik, egyben utolsó mérkőzés részleteiről még zajlanak az egyeztetések, mivel az előzetesen lebeszélt ellenfelünk végül máshol tölti az edzőtábort, így visszamondta a találkozót. Természetesen amint bármilyen fejlemény születik, jelentkezünk. 

Az utazó keretet január 9-én, kedden közöljük. Az OTP Bank Liga tavaszi kiírása az MTK elleni vendégjátékunkkal tér majd vissza a február 3-ai hétvégén. 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.