Szinte tökéletes játékkal hoztuk el a három pontot Felcsútról

Az Újpest FC 2-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia otthonában az OTP Bank Liga 24. fordulójában.

WEB PUS

Fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, de szerencsére ez az egész első félidőben jellemző volt a játékunkra. A 10. percben egy tökéletesen végigvezetett akció során Radosevic tekerte üres területbe labdát Ljujic elé, a szerb tökéletesen kanyarintott középre Ambrose-nak, aki egy keresztmozgással elküldte a védőit, és a hosszún az üres kapuba lőtt.

Ezt követően a védekezésre fektettük a hangsúlyt, a Puskásnak pedig kevés ötlete volt, hogyan kéne feltörni a védvonalunkat. A négyperces ráadásban egy közeli szabadrúgásnál veszélyeztetett először a hazai csapat, de Levi löketét Banai hárította. A hármas sípszó előtt növelhettük volna az előnyünket, Tamás beadását Ambrose készítette le Radosevicnek, aki centikkel tekert a kapufa mellé.

A szünet után sem változott a játékunk, szinte hiba nélkül futballoztunk, védekezésben mindenképp, ugyanis a hazaiak ritkán jutottak el a kapunkig. A legveszélyesebb Puskás-lehetőség egy Levi átlövésből alakult ki, mely megpattant Keita lábán, de Banai pont arra vetődött, így ismét védeni tudott.

A 72. percben Antzoulas merészkedett feljebb, majd Radosevicnek tette ki oldalra labdát, fiatal középpályásunk pedig egy visszacselt követően a görög fejére tekerte a labdát, ő pedig a hosszúba csúsztatott. Ezzel kétgólosra nőtt az előnyünk az utolsó 20 percre.

A hátralévő időben egyre több technikai hiba jelentkezett a felcsútiaknál, így teljesen átvettük az uralmat. Szépen eldugtuk a labdát, és pörgettük az időt, így végül 0-2-vel zárult a találkozó, és egymás után a második kapott gól nélküli mecccsünket hoztuk le. 

OTP BANK LIGA, 24. FORDULÓ

Puskás Akadémia - Újpest FC 0-2

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.