U16-os csapatunk elsöprő győzelmet aratott a hétvégén

WEB46 7vege

NB III, 19. forduló

Sényő FC Selyem-ber – Újpest FC II 0-0

NB III-as gárdánknak nem sikerült eldöntenie a mérkőzést a Sényő otthonában, 0-0-ás eredménnyel zárta a 19. fordulót. Így a tabellán továbbra is a 9. helyen állnak a lila-fehérek, 26 ponttal. A következő körben hazai pályán van esélyük bizonyítani, a Tiszafüred együttese ellen.

Országos U19, Kiemelt, 14. forduló

Újpest FC– III.ker TVE 0-1

U19-es alakulatunk nem bírt a  TVE csapatával, hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget. A 45. percben zörrent meg a háló, ezzel az óbudai klub meg is szerezte a vezetést, amit a meccs végéig sikerült is megtartania. A 15. fordulóban a DVTK otthonába látogatnak az újpesti srácok.

Országos U17, Alap, 14. forduló

Fehérvár FC –Újpest FC 0-0

U17-es együttesünk döntetlennel zárta a 14. fordulót, a Fehérvár otthonában. Sem az ellenfélnek, sem a mieinknek nem sikerült a mérkőzés alatt a hálóba találni. A következő fordulóban a Szeged-Csanád Grosics A. csapatának otthonában lesz esély a 3 pont megszerzésére.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 15. forduló

Újpest FC – Eger Labdarúgó Sport KFT. 6-0

U16-osaink elsöprő, 6-0-ás győzelmet arattak Újpesten, az Eger gárdája ellen. Az első játékrészben már két góllal sikerült ellépnünk, köszönhetően Katona Benedek László és Oláh Tamás Bendegúz eredményességének. A második félidőben csak úgy záporoztak a gólok, a mi oldalunkról Katona még kétszer villant, és Zserai Dávid is ugyanennyiszer talált be. Így a fiatalok továbbra is a tabella első helyén állnak 38 ponttal, a következő fordulóban pedig MVSC-Miskolc csapatához látogatnak

.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.