Egy hétfő esti győzelemmel az élmezőnybe ugorhatnának futsalosaink

Egy hétfő esti győzelemmel az élmezőnybe ugorhatnának futsalosaink

Az Újpest FC - 220Volt hétfő este 20:45-kor a PTE-PEAC együttesét fogadja a futsal NB I 6. fordulójában. 

A Pécsi Tudományegyetem együttese tavaly megnyerte a másodosztályt, így egyenes ágon jutott fel az élvonalba. Hétfő esti ellenfelünk szoros mérkőzésekkel kezdte a szezont: bár a bajnokság nyitómeccsét 4-1-re elvesztette Nyíregyházán, ezután odahaza csak 2-1-re kapott ki a címvédő Haladástól, majd döntetlen játszott az Aramis csapatával, melyet egy újabb szűkös, 2-1-es vereség követett Maglódon. A legutóbbi fordulóban már egy nagyobb fiaskóba futott bele a fekete-fehér csapat, 6-1-re veszített a Nyírbátor ellen.

Az eddigi eredmények alapján tehát hiba lenne azt hinni, hogy könnyű mérkőzésre számíthatunk, ám természetesen Moga Lóránt csapata szeretné itthon tartani a három pontot, amellyel jelentős lépést tehetnénk a tabella élmezőnye felé. Jó hír, hogy szinte teljes kerettel készülhetünk, egyetlen kérdéses játékosunk az utánpótlás-válogatottal készülő Neumann Ádám, aki négy intenzív napon van túl a nemzeti csapatban, ám vélhetően ő is leül majd a padra.

A két együttes egyébként még nem találkozott egymással az élvonalban, ellenben az NB II-ben már igen. Több mint nyolc éve, 2015-ben odahaza 2-1-re kaptunk ki, a 2016-os tavaszi meccsen pedig idegenben 9-6-ra nyertek a pécsiek.

A mérkőzést a YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük!

FUTSAL NB I, 6. FORDULÓ

Újpest FC-220Volt – PTE-PEAC 09.25. - 20:45 - UTE Atlétikai Stadion

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.