Kétgólos hátrányból harcolt ki döntetlent futsalcsapatunk

Kétgólos hátrányból harcolt ki döntetlent futsalcsapatunk

Az Újpest FC-220Volt 3-3-as döntetlent játszott a DEAC együttese ellen a Futsal NB I 2. fordulójában.

Nem kezdtük túl jól a találkozót. Az 5. percben Vass 7 méterről spiccel lőtte ki a rövid felsőt ezzel megszerezve a debreceniek első gólját. A folytatásban sem lankadt a DEAC koncentrációja, a 15. percben egy oldalberúgás után a hosszún üresen álló Győri talált a kapunkba. Együttesünk gyorsan válaszolt a debreceniek offenzív játékára, és egy sarokrúgást követően Klacsák lőtt nagy erővel a rövid felsőbe ezzel 2-1-re módosítva az állást. A félidő hajrájában Faragó állította vissza a kétgólos előnyt, így 3-1 állt az eredményjelzőn a szünetben.

A második félidőben Moga Lóránt tanítványai ritmust váltottak. A 32. percben Horváth Benedek cselsorozatát követően, Nyerges védett, a kipattanóra azonban Horváth Barnabás érkezett jól, és néhány lépésről a kapuba sodorta a labdát. Lendületben maradtunk, és az egyenlítésre éhesen a 34. percben Klacsák passza után Hadzsi fűzte be Thiagot az oldalvonal mellett, megiramodott, majd ellőtte a labdát a kimozduló Nyerges mellett a hosszú alsóba. Az egyenlítő találat után mindkét gárda foggal-körömmel küzdött a 3 pontot érő győzelemért. 20 másodperccel a vége előtt Horváth Benedeknek óriási ziccere volt, azonban nem sikerült ellőnie a labdát Nyerges mellett, így 3-3-as döntetlennel zárult az összecsapás.

Moga Lóránt, vezetőedző nyilatkozata: „Nagyon nehéz mérkőzés volt, hiszen nem csak az ellenféllel kellett megküzdeni, hanem a pálya talajával is! A csapat nagyot ment és megmutatta, hogy van tartása, mert kétgólos hátrányból is fel tudott állni, sőt a végén még meccslabdánk is volt. Emiatt kicsi hiányérzetem is maradt. Dolgozni kell a helyzetkihasználáson, és akkor még sikeresebbek tudunk lenni a közeljövőben! Gratulálok a csapatomnak, és sok sikert kívánok a Debrecennek a folytatásban!”

 

Futsal NB I, 2. forduló

DEAC – Újpest FC-220Volt 3-3

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.