HIVATALOS KÖZLEMÉNY

Klubunk állásfoglalása Mészöly Géza eltiltásával kapcsolatban.

WEBhivatalos

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának mai – 2024.02.29. – ülésén hozott döntését Mészöly Gézával szemben az Újpest FC elfogadhatatlannak tartja! A klub továbbra is azon a véleményen van, hogy a vezetőedző nem követett el szabálysértést, a FEB által kiszabott büntetést pedig aránytalannak és a szabály szellemével tökéletesen ellentétesnek tartja. Az a tény pedig, hogy mindezt egy hivatalos mérkőzés napján, ami a MOL Magyar Kupa-továbbjutásról dönt, és amely mérkőzés alapjaiban határozhatja meg Klubunk további hónapjait és az egész szezon sikerességét, méltatlannak és a professzionális működéssel összeegyeztethetetlennek gondoljuk.

 Az Újpest FC a rasszizmus minden formájával szemben a zéró tolerancia elvét követi és mindig ennek megfelelően fog eljárni.

Megkérjük a Szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki minél többen a vasárnapi, Fehérvár FC elleni mérkőzésre, sportszerűen bíztassuk a csapatot, hogy ebben a helyzetben is érezzék a támogatást, mert együtt kell megoldanunk a jelenlegi helyzetet!

A döntés ellen az Újpest FC fellebbez és az igazság érdekében a végsőkig hajlandó elmenni.


Újpest FC, 2024. 02. 29.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.