Mit, hol, mennyiért – minden, amit a repohár-rendszerről tudni érdemes

Mit, hol, mennyiért – minden, amit a repohár-rendszerről tudni érdemes

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Szusza Ferenc Stadionban szombaton debütáló újrapoharakról.

Amint arról beszámoltunk, az Újpest FC a környezettudatosság területén tett komoly lépést: a szombati, MTK elleni OTP Bank Liga-meccsen büféinkben már elérhető lesz az újrapohár-rendszer, amelynek köszönhetően klubunk utat mutat a hulladékcsökkentés és a fenntarthatóság útján.

Klubunk természetesen szeretett volna nem csak a bolygó, de szurkolóink kedvében is járni: a tartós használatra tervezett poharakon legendás játékosaink szerepelnek, és így minden hazai találkozón egy újabb legendával találkozhattok. Gyűjtsétek össze mindet!

Elsőként pedig nem mást kaparinthattok meg, mint stadionunk névadóját, az NB I történetének legeredményesebb játékosát, Szusza Ferencet!

A repoharak 0,5 literesek, és egységesen 500 forintba kerülnek. Amennyiben a meccs folyamán újabb italt vásároltok, és visszaviszitek a poharat, természetesen nem szükséges még egyszer kifizetni az 500 forintot.

A legendák képeivel díszitett újrapoharakat – amennyiben nem tartanátok meg azokat – a meccs alatt és után tudjátok visszaváltani, nem tokenre, hanem kizárólag készpénzre, méghozzá a Sector Bistro előtt felállított visszaváltóponton (az ehhez való tájékozódást a büféknél kihelyezett táblák is segítik majd).

Aki nem szeretne italt vásárolni, ám szívesen gazdagodna egy pohárral, az a büfékben csak azt is megveheti (annak ára értelemszerűen ebben az esetben is 500 forint), illetve arra is van lehetőségetek, hogy a korábban vételezett repoharakat a következő összecsapásokra elhozzátok.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.