Női csapatunk újabb győzelmével az élre ugrott

NB III, 15. forduló

Gyöngyösi AK – Újpest FC II. 4-3

NB III-as csapatunk fordulatos mérkőzésen végül 4-3-as vereséget szenvedett a Gyöngyösi AK ellen a 15. fordulóban.  A gólzáporos meccsen Dékei Márk, Szabó Norbert és Kruppai Adrián zörgették meg a hálót. Mundi Viktor a következő körben a REAC-ot fogadja.

Női NB II, Keleti csoport, 10. forduló

Arany Bácska Egyesület – Újpest FC 1-4

A lila-fehér hölgyek újabb 3 pontot zsebeltek be, ezúttal az Arany Bácska Egyesület ellen arattak 4-1-es sikert. Kerekes Krisztina kétszer is villant, de Balogh Panna és Kiss Fanni is eredményesek voltak. A lányok ezzel a győzelemmel – jobb gólkülönbségüknek köszönhetően – átvették a vezetést a tabellán. A 11. fordulóban a Lőrinci Kitartás SE-t látjuk vendégül.

Országos U19, Kiemelt, 9. forduló

Illés Akadémia-Haladás- Újpest FC 2-1

U19-eseinknek nem jött ki a lépés az Illés Akadémia ellen, a csapat Szombathelyen kapott ki 2-1-re. Gólunkat – amely az 52. percben egyenlítését ért, de végül kevés volt a pontszerzéshez – Vincze Benedek Ákos lőtte. A következő körben a Ferencváros elleni rangadó vár a fiúkra.

Országos U17, Alap, 8. forduló

Újpest FC – Sajóvölgye Focisuli 3-3

U17-es alakulatunk 3-3-as döntetlen játszott Újpesten a Sajóvölgye Focisuli ellen. Acsai Dániel kétszer is beköszönt, mellette pedig Valkai Vajk Csenger is eredményes volt. A lila-fehér srácok ezzel megszakították hosszú vereség-szériájukat, és a 9. fordulóban a Kelen SC ellen bizonyíthatnak.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 10. forduló

Vác VLSE – Újpest FC 1-2

U16-os együttesünk 2-1-es győzelmet ünnepelhetett a Vác ellen, ezzel visszavette a második helyet a piros-kékektől. A két gólt Katona Benedek Lászlónak és Kiss Gábornak köszönhetjük. A következő körben a REAC Sportiskola SE-t várjuk Újpestre.

 

 

Női csapatunk meg sem állt nyolc gólig Zuglóban

NB III, 13.forduló

SBTC – Újpest FC II 4-0

NB III-as együttesünk 4-0-ás vereséget szenvedett Salgótarjánban, a 13. fordulóban. A lila-fehér gárda a 6. helyre csúszott vissza a tabellán, és legközelebb a Hatvan FC-t fogadja.

Női NB II, Keleti csoport, 8. forduló

BVSC-ZUGLÓ – Újpest FC 0-8

A lila-fehér lányok elsöprő győzelmet arattak a BVSC csapata ellen. A gólzáporos mérkőzésen Katona Vanda hatszor villant, mellette Szalontai Georgina és Kerekes Krisztina is eredményes volt. Női csapatunk továbbra is a 2. helyen áll, a következő körben pedig az FC Hatvant látja vendégül.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 8. forduló

BVSC-ZUGLÓ – Újpest FC 4-3

U16-os alakulatunk fordulatos meccset játszott a BVSC pályáján, de a végeredmény sajnos 4-3 lett az ellenfél javára. Az első félidőben Flórea Zsombor zörgette meg a hálót, a második 45 percben pedig Katona Benedek László 2 góllal is segítette a csapatot a felzárkózásban, de ez ezúttal kevésnek bizonyult. Az újpesti srácok legközelebb a Tarpa SC ellen javíthatnak.

„Egyértelmű célunk, hogy visszakerüljünk az NB I-be.” interjú Oroszi Sándorral

Női csapatunk vezetőedzője mesélt a felkészülésről, az augusztusi programról, és arról, hogy kik alkotják majd NB II-es női együttesünket a 2023/24-es idényben.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.