Női csapatunk újabb győzelmével az élre ugrott

Női csapatunk újabb győzelmével az élre ugrott

NB III, 15. forduló

Gyöngyösi AK – Újpest FC II. 4-3

NB III-as csapatunk fordulatos mérkőzésen végül 4-3-as vereséget szenvedett a Gyöngyösi AK ellen a 15. fordulóban.  A gólzáporos meccsen Dékei Márk, Szabó Norbert és Kruppai Adrián zörgették meg a hálót. Mundi Viktor a következő körben a REAC-ot fogadja.

Női NB II, Keleti csoport, 10. forduló

Arany Bácska Egyesület – Újpest FC 1-4

A lila-fehér hölgyek újabb 3 pontot zsebeltek be, ezúttal az Arany Bácska Egyesület ellen arattak 4-1-es sikert. Kerekes Krisztina kétszer is villant, de Balogh Panna és Kiss Fanni is eredményesek voltak. A lányok ezzel a győzelemmel – jobb gólkülönbségüknek köszönhetően – átvették a vezetést a tabellán. A 11. fordulóban a Lőrinci Kitartás SE-t látjuk vendégül.

Országos U19, Kiemelt, 9. forduló

Illés Akadémia-Haladás- Újpest FC 2-1

U19-eseinknek nem jött ki a lépés az Illés Akadémia ellen, a csapat Szombathelyen kapott ki 2-1-re. Gólunkat – amely az 52. percben egyenlítését ért, de végül kevés volt a pontszerzéshez – Vincze Benedek Ákos lőtte. A következő körben a Ferencváros elleni rangadó vár a fiúkra.

Országos U17, Alap, 8. forduló

Újpest FC – Sajóvölgye Focisuli 3-3

U17-es alakulatunk 3-3-as döntetlen játszott Újpesten a Sajóvölgye Focisuli ellen. Acsai Dániel kétszer is beköszönt, mellette pedig Valkai Vajk Csenger is eredményes volt. A lila-fehér srácok ezzel megszakították hosszú vereség-szériájukat, és a 9. fordulóban a Kelen SC ellen bizonyíthatnak.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 10. forduló

Vác VLSE – Újpest FC 1-2

U16-os együttesünk 2-1-es győzelmet ünnepelhetett a Vác ellen, ezzel visszavette a második helyet a piros-kékektől. A két gólt Katona Benedek Lászlónak és Kiss Gábornak köszönhetjük. A következő körben a REAC Sportiskola SE-t várjuk Újpestre.

 

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.