Balatonbogláron zárja nyári programját az Újpest FC Öregfiúk

Öregfiúk-együttesünk szombaton gálamérkőzésen játszik a Tesco-Leadership Team ellen.

Érdekesség, hogy az újpesti Öregfiúk-csapat minden, nyáron rendezett tornán, amelyen elindult, felállhatott a dobogóra, és minden gálamérkőzését megnyerte, amelyre meghívást kapott. A mérleg egész pontosan így néz ki: összesen 13 találkozón 12 győzelmet aratott a lila-fehér alakulat, az egyetlen vereséget pedig egy NB II-es futsalcsapattól szenvedte el.

A gárda éppen ezért szeretné egy szeptemberi sikerrel megkoronázni ezt az elismerésre méltó szériát, ehhez pedig hozzájárulhat az is, hogy a nemzetközi kispályás torna keretein belül zajló gálameccsen pályára léphet Curtis is, aki nemrég betöltötte 34. életévét, így már „hivatalosan” is a korosztályhoz tartozik.

Az Újpest FC Öregfiúk és a Tesco-Leadership Team összecsapására szeptember 9-én, szombaton, délelőtt 10 órás kezdéssel kerül sok a balatonboglári Platán strandon.

Curtis, Kabát Péter és Óvádi László újabb árverést rendez

A Terasztető Mester tulajdonosával karöltve még több hátrányos helyzetű családnak szeretnének segíteni.

Mint arról már korábban írtunk Óvádi László és Curtis augusztus 10-én jótékonysági lábtenisz bajnokságot rendezett a BVSC Tatai úti sporttelepén. A torna legfőbb célja az volt, hogy olyan hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjtsön pénzbeli adományt, akik sajnos még egy strandbelépőt sem engedhetnek meg maguknak ebben a nyári hőségben. A kezdeményezésnek koránt sincs vége, hiszen Öregfiúk csapatunk három játékosa, Curtis, Kabát Péter és Óvádi László újabb árverést rendez annak érdekében, hogy még több hátrányos helyzetű gyermeknek és családjának tegye szebbé a nyarat.

Tuza István, a Terasztető Mester tulajdonosa minden évben segíti Öregfiúk csapatunkat, ha valamilyen jótékonysági programot indítanak el. Így volt ez most is. Tuza István egy 5 méter széles, 3 méter kinyúlású teraszfedő rendszert ajánlott fel a Curtis, Kabát Péter és Óvádi László által rendezett jótékonysági árveréshez. Az alumínium szerkezet 16 mm vastag, rejtett esővíz elvezetéssel, strukturált, elektrosztatikus porfestéssel és opál polikarbonát fedéssel készült. A polikarbonát fedés UV szűrős, teljesen gondozásmentes, és 10 év garanciával rendelkezik. A rendszer bruttó kulcsrakész telepített ára 2.035.000 forint.

Licitálni az alábbi linken

https://www.facebook.com/laszlo.megyeri.73/posts/pfbid0326YYd2ab7WipriobLzaUsmt87sKfuAeiMVim8M3w6f1wSMunzPXQxovXKXTiSB3Al található poszt alatt tudtok augusztus 27, vasárnap 20 óráig. A licitálással kapcsolatban fontos információ, hogy nem adható meg minimum ár, aki a legnagyobb ajánlatot teszi, az lesz a nyertes.

Négygólos győzelemmel brillírozott Öregfiúk csapatunk Dögén

A két félárván maradt gyermek és édesapjuk számára szervezett jótékonysági akció is sikeresen zárult.

Mint arról már a korábbiakban beszámoltuk Vaskó Tamás, klubunk egykori hátvédje, jelenleg pedig Öregfiúk csapatunk tagja egy különleges, Kabát Péter és Balajcza Szabolcs búcsúmeccsére kiadott mezt ajánlott fel két félárván maradt gyermek és édesapjuk anyagi segítése céljából. A jótékonysági akció sikeresen zárult, mivel közel 180.000 forintot gyűjtöttek össze Vaskó Tamásék.

Újra szurkolhattunk öregfiúk csapatunknak a pályán, hiszen augusztus 12-én a Kisvárda melletti Döge felé vették az irányt, ahol a Kelet – Trans 2000 Kft ellen mérkőztek meg. A kétszer 40 perces összecsapáson együttesünk magabiztos négy gólos győzelmet aratott. A fiúk közös vacsorával zárták az estét, melynek ismét a Várda Sporthotel adott otthont. Vasárnap reggel a kikapcsolódásra is jutott egy kis idő. Nagy Péter, Döge polgármestere egy hajókirándulásra vitte el játékosainkat a Rétközi-tóra.

Öregfiúk együttesünk oszlopos tagja, Óvádi László a következőképpen összegezte a hétvégi túrát: „Nagyon jól sikerült minden, sok jó embert ismertünk meg, és bízom benne, ők is hasonlóan vélekednek rólunk. A végére mindannyian elfáradtunk, de jó volt újra együtt lenni, jó volt újra Újpest mezben pályára lépni!”

Az Újpest FC Öregfiúk csapatának kerete: Lőw Attila, Kekecs Csaba, Kvasz Krisztián, Bácsi Sándor, Kerényi Norbert, Zoufal Nándor, Novota Zoltán, Hajdú Norbert, Benkő Tamás, Óvádi László, Privigyei Ádám, Tamási Zoltán, Sztaskó Zoltán, Vincze Dezső

Öregfiúk csapatunk újabb nemes célért fog focizni augusztusban

Óvádi László és Curtis augusztus 10-én jótékonysági lábtenisz bajnokságot rendez a BVSC Tatai úti sporttelepén.

A Ferencváros legyőzésével bronzérmes az Újpest FC Öregfiúk csapata

A dobogós szereplés mellett újra megmutatták, milyen is a lila szív

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.