A Ferencváros legyőzésével bronzérmes az Újpest FC Öregfiúk csapata

A Ferencváros legyőzésével bronzérmes az Újpest FC Öregfiúk csapata

A dobogós szereplés mellett újra megmutatták, milyen is a lila szív

Az Újpest FC öregfiúk csapata június 18-án, vasárnap a Győr melletti Öttevény felé vette az irányt, ahol egy négycsapatos tornán a Felvidéki Válogatott, a Győri ETO, és a Ferencváros ellen mérkőzött meg.

Öregfiúk együttesünk többször is megmutatta, hogy fontos számára a társadalmi felelősségvállalás, így ezúttal sem érkeztek üres kézzel. A fiúk egy általuk dedikált Újpest mezt vittek magukkal, amire a részvevők az esemény végéig tudtak licitálni. Ambrus Imre labdarúgói az ebből befolyt összeget egy alig féléves kislány, Döme Anna májtranszplantációs kezelésére ajánlották fel.

Az izgalmak sem maradtak el Öttevényen, mivel Jenei Sándorék délután bronzmérkőzést játszhattak az ősi rivális, Ferencváros ellen. A fantasztikus szurkolóknak és a vérpezsdítő játéknak köszönhetően igazi derbi hangulat alakult ki a pályán és a lelátón is. A lelkes buzdítás megtette a hatását, hiszen Öregfiúk csapatunk 3-1-es győzelmet aratott a zöld-fehérek ellen ezzel megszerezve a bronzérmet.

Óvádi László, együttesünk játékosa így nyilatkozott az összecsapásokat követően: „Köszönjük a meghívást, gratulálunk minden résztvevő csapatnak, különösen a Győrnek, akik parádésan igazoltak erre a tornára!”

Az Újpest FC Öregfiúk csapatának vasárnapi kerete: Szűcs László, Kerényi Norbert, Vermes Krisztián, Vaskó Tamás, Zoufal Nándor, Hajdú Norbert, Novota Zoltán, Vincze Dezső, Erős Károly, Jenei Sándor, Óvádi László, Lódi Tamás, Egressy Gábor, Hercegh Miklós, Balogh István, Füzesi Zsolt, Gyimesi Jenő

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.