Curtis, Kabát Péter és Óvádi László újabb árverést rendez

Curtis, Kabát Péter és Óvádi László újabb árverést rendez

A Terasztető Mester tulajdonosával karöltve még több hátrányos helyzetű családnak szeretnének segíteni.

Mint arról már korábban írtunk Óvádi László és Curtis augusztus 10-én jótékonysági lábtenisz bajnokságot rendezett a BVSC Tatai úti sporttelepén. A torna legfőbb célja az volt, hogy olyan hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjtsön pénzbeli adományt, akik sajnos még egy strandbelépőt sem engedhetnek meg maguknak ebben a nyári hőségben. A kezdeményezésnek koránt sincs vége, hiszen Öregfiúk csapatunk három játékosa, Curtis, Kabát Péter és Óvádi László újabb árverést rendez annak érdekében, hogy még több hátrányos helyzetű gyermeknek és családjának tegye szebbé a nyarat.

Tuza István, a Terasztető Mester tulajdonosa minden évben segíti Öregfiúk csapatunkat, ha valamilyen jótékonysági programot indítanak el. Így volt ez most is. Tuza István egy 5 méter széles, 3 méter kinyúlású teraszfedő rendszert ajánlott fel a Curtis, Kabát Péter és Óvádi László által rendezett jótékonysági árveréshez. Az alumínium szerkezet 16 mm vastag, rejtett esővíz elvezetéssel, strukturált, elektrosztatikus porfestéssel és opál polikarbonát fedéssel készült. A polikarbonát fedés UV szűrős, teljesen gondozásmentes, és 10 év garanciával rendelkezik. A rendszer bruttó kulcsrakész telepített ára 2.035.000 forint.

Licitálni az alábbi linken

https://www.facebook.com/laszlo.megyeri.73/posts/pfbid0326YYd2ab7WipriobLzaUsmt87sKfuAeiMVim8M3w6f1wSMunzPXQxovXKXTiSB3Al található poszt alatt tudtok augusztus 27, vasárnap 20 óráig. A licitálással kapcsolatban fontos információ, hogy nem adható meg minimum ár, aki a legnagyobb ajánlatot teszi, az lesz a nyertes.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.