Öregfiúk csapatunk újabb nemes célért fog focizni augusztusban

Öregfiúk csapatunk újabb nemes célért fog focizni augusztusban

Óvádi László és Curtis augusztus 10-én jótékonysági lábtenisz bajnokságot rendez a BVSC Tatai úti sporttelepén.

A torna legfőbb célja, hogy olyan hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjtsön pénzbeli adományt, akik sajnos még egy strandbelépőt sem engedhetnek meg maguknak ebben a rekkenő hőségben. Az Újpest FC Jótékonysági Csapatát többek között Óvádi László, Széki Attila, Kabát Péter, Kerényi Norbert, Zoufal Nándor, Vermes Krisztián, Marics Péter, Pető Brúnó, Badalik Szabolcs, Hornyák Ádám és Csitári Gergő fogja képviselni. A rendezvényen az Újpest FC egykori válogatott labdarúgóit, Kovács Zoltánt, Zombori Zalánt, Mészöly Gézát és Szélesi Zoltánt is láthatjuk majd futballozni. Mindemellett Dj Dominikhoz és Dr Béreshez hasonlóan több ismert hazai személy is pályára lép majd.

A jótékonysági lábtenisz bajnokságra bárki tud jelentkezni. A torna nevezési díja fejenként 10.000 Ft.  Továbbá fontos információ az is, hogy egy csapatnak 3 játékosból kell állnia. A nevezési díjakból befolyt összeget teljes egészében a gyermekek táboroztatására fordítják majd a szervezők. Ne feledjétek, aki esetleg nem tud eljönni az eseményre, az is tud segíteni egyéb pénzbeli felajánlások formájában. Az ezzel kapcsolatos részletekkel és a torna mérkőzéseinek időpontjával hamarosan érkezünk.

Öregfiúk csapatunknak sűrű lesz a nyár utolsó hónapja, hiszen augusztus 12-én Kisvárda felé veszik az irányt, ahol 17:00-tól a Kelet-Trans Családi Napon fognak gálamérkőzést játszani.

Mindkét programra szeretettel várunk minden Újpest szurkolót!

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.