A 95. percben érkezett Kabát Kevin győztes gólja

A 95. percben érkezett Kabát Kevin győztes gólja

Az Újpest FC U19-es együttese az utolsó pillanatban 1-0-ás győzelmet aratott a III. kerület otthonában.

Véber György és Szlezák Zoltán csapata egy győzelemmel és egy vereséggel indította az új idényt, a harmadik fordulóban pedig a még nyeretlen III. kerülethez látogatott. A találkozó az első perctől kezdve kemény felfogásban zajlott, a mieinknek nem volt egyszerű helyzete, hiszen a hazaiaknál többen is visszajátszottak az első csapattól.

A találkozón akadtak ugyan lehetőségek, de főleg a harciasságról maradt volna emlékezetes, ha a 95. percben nem villan Kabát Kevin. Egy lila-fehér támadás végén szélsőnk ütközött a kapussal, a labda Kabát elé pattant, a csereként beállt játékos pedig bő 16 méterről, rüszttel a kapuba bombázott, majd a játékvezető le is fújta a mérkőzést.

Ezzel az emlékezetes sikerrel U19-eseink hat ponttal az ötödik helyen állnak, legközelebb pedig a DVTK-t fogadják.

A győztes gólt szerző Kabát Kevin gondolt vissza a góljára.

„Már mindenki azt hitte, hogy döntetlen marad a meccs, de pont jól jött ki a támadás, és remekül eltaláltam a labdát. Egy nagyon felemelő érzés volt, hatalmas boldogság öntött el, mindenki együtt ünnepelt. Ez életem egyik legjobb élménye, de azt ne felejtsük el, hogy a lényeg a csapat teljesítménye. Egy hét alatt hat pont és még csak gólt sem kaptunk!”

u19 iiiker ujpest23 24 34

Kabát Péter is a helyszínen élte át fia győztes gólját.

„Felejthetetlen szülői és sportélmény volt. Ritkán fordul elő egy ember életében, hogy egy 0-0-ás mérkőzésen a fia éppen az utolsó pillanatban szerzi a győztes gólt, ráadásul abba a kapuba, amely mellett éppen álltam. Kevin és az egész csapat hozzánk jött oda örülni egy rakásba. Elmondhatatlanul büszke és boldog voltam” – írta le szavakkal az élményt egykori támadónk.

U19 NB I, KIEMELT 3. FORDULÓ

III. Kerületi TVE - Újpest FC 0-1

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.