A bajnokcsapat továbbra is szárnyal

U15-öseink igen sikeres szezont zártak, hiszen bajnokok lettek. Azóta is rendkívül eredményesek, megnyerték a playoffot és azt osztályozót is. Hevér János, az U15 edzője osztotta meg velünk, hogy minek köszönhető ez a sikerszéria.

U15 web jo

Újabb sikerrel lettetek gazdagabbak, megnyertetek az osztályozót. Mesélnél erről?

Jó élmény volt a srácoknak, és nekünk edzőknek is kiélezett tétmeccseket vívni a másik csoport győztesével. Az első meccsen megmutatták a fiúk, hogy mennyire is tudnak támadni, gyorsan berámoltunk négy gólt, és igazaból ez az, ami döntő volt a visszavágós összecsapásban. Itthon négy gól, ez egy nagy diadal. Kifejezetten élesek voltak a játékosaim, és jól is játszottak mind csapatszinten, mind egyénileg. A Fehérvárral szemben sajnos kikaptunk 2-1-re, viszont ott megmutatták a fiatalok, hogy nem csak a támadásban, de a védekezésben is megállják a helyüket. Ilyen szempontból komplex a csapat, és azért ott is csak belőttünk egy gólt.

Igen eredményes időszakon vagytok túl. Mi az, amiben ez a csapat kiemelkedő?

Jó közösséget alkottak és mindig volt felváltva egy-egy olyan játékos vagy karakter, aki a megfelelő pillanatban tudott egy pluszt hozzáadni. Van három-négy játékos, akire azt tudom mondani, hogy egész évben kiemelkedőek voltak, de vagy ők vagy egy újonnan melléjük fellépő játékos tudott a nehéz helyzetekben pluszt adni a csapatnak. Mindig volt valaki, aki felvette a vezérszerepet.

Edzőként milyen érzésekkel tölt el téged, hogy ilyen kiváló a csapat?

Nagyon büszke vagyok rájuk, és nem utolsó sorban magamra is. Kettő és fél éve dolgozunk együtt a srácokkal, nagyon örülök, hogy tudtam rájuk hatni emberileg és szakmailag is. Fájó szívvel, de itt az ideje, hogy továbbadjam őket. Új helyzet adódik az utánpótlás életében, ami kifejezetten megfűszerezte az év végét nekik, már csak presztízsből is meg akarták mutatni, hogy kik vagyunk mi, mi az, amit elértünk ebben az évben.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.