Második csapatunk Debrecenben gyűjtötte be a 3 pontot

Női együttesünk fordulatos mérkőzésen győzedelmeskedett, U16-os fiataljaink meg sem álltak 6 gólig.

web 0423

NB III, 25. forduló

DVSC II. – Újpest FC II. 0-2

Mundi Viktor együttese Debrecenből hozta el a 3 pontot a hétvégén. A gól nélküli első 45 percet kétgólos második félidő követte, a mieinktől mindkétszer Dékei Márk talált be, így a végeredmény 2-0 lett a lila-fehérek javára. NB III-asaink a tabella 6. helyét foglalják el 39 ponttal, és a 26. fordulóban a Tiszaújvárost látják vendégül.


Női NB II, Keleti csoport, 17. forduló

 Újpest FC – Nyíregyháza Spartacus FC 3-2

 Női csapatunk fordulatos mérkőzésen aratott sikert a Nyíregyháza ellen, hazai pályán. Az ellenfél csapatának már a 9. percben sikerült betalálnia, de Katona Vanda Laura még a félidő előtt kétszer is villant, ezzel megfordítva az állást. A nyíregyháziak a fordulás után egyenlítettek, azonban Véglás Viktória gólja döntötte el a mérkőzést, 3-2-re nyertek mieink. A következő körben Egerben lesz esélyük a 3 pont megszerzésére az újpesti hölgyeknek.


Országos U19, Kiemelt, 18. forduló

Újpest FC– Tarpa SC 5-0

U19-eseink elsöprő, 5-0-s győzelmet arattak hazai pályán, a Tarpa SC gárdája felett. Már az első félidőben megszerezték a vezetést, Tóth Marcell és Kruppai Adrián villantak meg. A gólzáport a szünet után Futsek Fedor Konrád (2) és Kéri Bence folytatták, így alakult ki a végeredmény. Az újpestiek 17 ponttal a tabella 9. helyén állnak, és a 19. fordulóban a Pakssal mérkőznek meg.


Országos U17, Alap, 18. forduló

Újpest FC – UDSE 1-4

U17-eseinknek nem tudták tartani a lépést az UDSE gárdájával, hazai pályán szenvedtek 4-1-es vereséget. A szépítő gólt Palkó Áronnak köszönhetjük. A következő fordulóban a Sajóvölgye Focisuli otthonában lesz esélye bizonyítani a mieinknek.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 21. forduló

Újpest FC –BVSC-Zugló 6-0

U16-os fiataljaink esélyt sem adtak a BVSC csapatának, hazai pályán győzedelmeskedtek. Akárcsak a 15. fordulóban, az újpestiek most sem álltak meg 6 gólig. Már az első játékrészben sikerült 4 találattal ellépnünk, Lugosi Krisztián kétszer, Adamcsek Erik és Katona Benedek László egyszer-egyszer zörgették meg a hálót. A második félidőben Zserai Dávid még kétszer villant, így a lila-fehér együttes ismét kiütéses győzelmet zsebelt be. Az újpesti srácok a tabella 2. helyét foglalják el, és a 22. fordulóban a Tarpa SC otthonába látogatnak.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.