Mundi Viktor együttese újabb győzelemmel lépked előre a tabellán

Női csapatunk vereséggel indította az igazi tavaszi idényt, az U16-os csapatunk is megbotlott.

WEB46 7vege

NB III., 21. forduló

DVTK II. F4R– Újpest FC II. 1-2

Mundi Viktor együttesének a DTVK otthonában sikerült bezsebelnie az újabb 3 pontot. A mérkőzés 19. percében az ellenfélnek sikerült kiharcolnia egy büntetőt, ám az NBI-es csapatunkból visszajátszó Genzler Gellért bravúrral hárított. Az első játékrészben Dékei Márk és Fehér Csanád villantak, ezzel 2-0-ás vezetéssel fordulhattunk. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a 93. percben a vendéglátóknak csak szépítésre futotta. Második csapatunk így már a 6. helyen áll, a következő fordulóban a Putnokot látja vendégül.


Női NB II., Keleti csoport, 13. forduló
 

Budapest Honvéd – Újpest FC 4-0

Női csapatunknak - habár hivatalosan a szezon második mérkőzése lett volna, mégis - az első pályára lépése volt idén tavasszal. Az előző fordulóban a Salgótarján nem állt ki az Újpest csapata ellen, így a három pontot az újpesti lányok kapták. Oroszi Sándor gárdája ezúttal a Honvéd otthonába látogatott, ahol sajnos nem jött ki a lépés, az eredmény 4-0 lett az ellenfél javára. A vereséget követően a lila-fejérek a tabella második helyéről utaznak a Gyulai Amazonokhoz a következő körben.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 17. forduló

Újpest FC–UDSE 2-3

U16-osaink fordulatos mérkőzésen hazai pályán szenvedtek vereséget. A félidőben 1-0-ra vezetett az UDSE, azonban a második játékrészben a mieinktől Oláh Tamás Bendegúz kétszer is villant, ezzel sikerült 2-1-re átvenni a vezetést. A mérkőzés folytatásában ellenfelünk még kétszer betalált, így a végeredmény 2-3 lett, mellyel csapatunk lecsúszott a táblázat második pozíciójba. A 18. fordulóban Gyöngyösön bizonyíthatnak az újpesti srácok.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.