NB III-as csapatunk vereséggel kezdte az évet

NB III-as csapatunk vereséggel kezdte az évet

NB III, 18. forduló

Újpest FC II – DEAC 0-2

Mundi Viktor együttese hazai pályán tavaszi szezont, és sajnos 2-0-s vereséggel indított. A DEAC gárdája már az első félidőben megszerezte a vezetést, a második játékrészben pedig még egy góllal el is döntötték a meccset. A mieinknél az NB I-es csapatból Varga Balázs és Geiger Bálint is visszajátszott, illetve a sérüléséből lábadozó Vincent Onovo is lehetőséget kapott. Jelenleg a tabella 9. helyét foglalják el a lila-fehérek, a következő fordulóban pedig Sényő FC otthonában bizonyíthatnak.

Országos U19, Kiemelt, 13. forduló

Vasas Kubala Akadémia – Újpest FC 3-0

U19-es alakulatunk a Vasas pályáján szenvedett 3-0-ás vereséget. Az első 45 perc 0-0-s eredménnyel zárult, de a mérkőzés második felében az újpestiek nem tudták tartani a lépést. A 14. fordulóban a III.ker TVE-t látjuk vendégül.

Országos U17, Alap, 13. forduló

Újpest FC – Ikarus BSE 4-1

U17-es együttesünk hazai pályán sikerült bezsebelnie a 3 pontot, az Ikarus BSE ellen. Az ellenfél már a 10. percben megszerezte a vezetést, azonban Acsai Dániel egyenlített, így döntetlennel zárult az első félidő. A második játékrészben Valkai Vajk Csenger, Lőrincz Huba és Giuliani Marcello voltak eredményesek, ezzel el is döntve a mérkőzést. A következő fordulóban a Fehérvár otthonába látogatnak az újpesti srácok.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 14. forduló

Monori SE –Újpest FC 2-3

U16-osaink fordulatos mérkőzésen győzedelmeskedtek a Monori SE otthonában. Az első félidő 1-1-es döntetlennel zárult, a lila-fehérektől Lugosi Krisztián zörgette meg a hálót. A következő játékrészben Katona Benedek László és Zserai Dávid szereztek gólokat. Az ellenfél még egy találattal tudott szépíteni, így 2-3-as eredménnyel ért véget a találkozó. A következő körben az Eger csapatát fogadjuk.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.