NB III-as együttesünk már ötödik a tabellán

NB III-as együttesünk már ötödik a tabellán

NB III, 16. forduló

Újpest FC II – REAC 3-0

NB III-as együttesünk hazai pályán aratott elsöprő győzelmet a REAC ellen. A háromgólos előny már az első félidőben kialakult, Dékei Márk már a 7.percben zörgette meg a hálót, a gólgyártást pedig Ognjen Radosevic és Simon Balázs Bálint folytatták. Mundi Viktorék ezzel a sikerrel már ötödikek a tabellán, és a 17. fordulóban a Kisvárdára látogatnak. 

Női NB II, Keleti csoport, 11. forduló

Újpest FC – Lőrinci Kitartás SE 6-2

A lila-fehér hölgyek gólzáporos mérkőzésen ünnepelhették az újabb sikert, ezúttal a Lőrinci Kitartás SE ellen.  Az első 45 percben Balogh Panna háromszor is villant, de Kiss Fanni is felkerült a gólszerzők névsorára. A második játékidőben Kovács Anikó és Váradi Eszter öngóljával alakult ki a 6-2-es végeredmény. A tabellán továbbra is az első helyet foglalja el Oroszi Sándor együttese.

Országos U19, Kiemelt, 10. forduló

Újpest FC – Ferencvárosi TC 0-4

U19-eseinknek nem jött ki a lépés a Ferencváros ellen, a csapat hazai pályán kapott ki 4-0-ra. Véber György és Szlezák Zoltán alakulata legközelebb a DVSC pályáján bizonyíthat.

Országos U17, Alap, 9. forduló

Kelen SC – Újpest FC 2-1

U17-es csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a Kelen SC pályáján.  Az újpesti találatot Lőrincz Huba szerezte. A lila-fehér srácok a 10. fordulóban, december 2-án a Békéscsaba ellen javíthatnak.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 11. forduló

Újpest FC – REAC Sportiskola SE 9-0

U16-os együttesünk sima, 9-0-ás győzelemmel zsebelhette be az újabb 3 pontot, hazai pályán. Katona Benedek László ötször is beköszönt, Oláh Tamás Bendegúz kétszer villant, Lugosi Krisztián és Kiss Gábor pedig egyszer-egyszer vették be a REAC kapuját. A továbbiakban a DEAC ellen mérkőznek meg az újpesti srácok.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.