Női csapatunk elsöprő, tízgólos győzelmet aratott a hétvégén

 U19 és U16-os fiataljaink hazai pályán zsebelték be a 3 pontot.
 up

NB III, 27. forduló

Karcagi SE –Újpest FC II 3-1

NB III-as együttesünk nem bírt el a Karcag gárdájával, idegenben szenvedett 3-1-es vereséget. A szépítő gólt a lila-fehérek részéről - a 61. percben - Dékei Márk lőtte. Még 3 forduló áll az újpestiek rendelkezésére, hogy javítsák pozíciójukat, jelenleg a tabella 8. helyén állnak. A következő körben az SBTC-t látják vendégül a mieink.

Női NB II, Keleti csoport, 19. forduló

Újpest FC – BVSC-Zugló 10-0

Oroszi Sándor csapata újabb elsöprő győzelmet aratott, ezúttal a Zugló gárdája ellen, 10 gólig meg sem álltak. Katona Vanda Laura 4-szer, Kiss Fanni ugyanennyiszer, Kreisz Náni és Szalontai Georgina pedig egyszer-egyszer villantak meg. A tabella második helyén állnak a mieink, és a következő fordulóban Hatvanra látogatnak.

Országos U19, Kiemelt, 20. forduló

Újpest FC – Illés Akadémia-Haladás 3-0

U19-es fiataljaink az Újpest pályáján zsebelték be a 3 pontot az Illés Akadémia ellen. Már a 9. percben sikerült a mieinktől Kruppai Adriánnak betalálni, a fordulás után pedig Tóth Marcell és Kabát Kevin is beköszönt, utóbbi ráadásul szöglet után szerzett egy pazar sarkazós gólt, így alakult ki a 3-0-ás győzelem. Még két forduló áll a lila-fehérek rendelkezésére, hogy a 9. helyről feljebb kapaszkodjanak, a 21. fordulóban pedig a Ferencváros otthonában bizonyíthatnak.

Országos U17, Alap, 20. forduló

Újpest FC – Kelen SC 0-2

U17-eseink hazai pályán szenvedtek vereséget a Kelen SC gárdájától. Már az első 45 percben megszerezte az ellenfél a vezetést, a második játékrészben a vendégek előnye kétgólosra gyarapodott, amire a mieink már nem tudtak válaszolni. A tabella 11. helyén állnak az újpesti srácok, és a következő fordulóban Békéscsabáról lesz esélyük elhozni a 3 pontot.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 23. forduló

Újpest FC – Vác VLSE 4-0

U16-osaink elsöprő 4-0-ás győzelmet arattak Újpesten, a Vác együttese ellen. Zserai Dávid az első félidőben, Katona Benedek László a másodikban duplázott, így jön ki a 4-0-ás végeredmény.  51 ponttal, a tabella második helyét foglalják el a mieink, és a 24. fordulóban a REAC gárdájával mérkőznek meg.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.