Női csapatunk újabb győzelmet aratott, ezúttal Hatvanból hozta el a 3 pontot

Második csapatunk, U17-es és U16-os fiataljaink is ikszeltek a hétvégén.
web

NB III, 28. forduló

Újpest FC II –SBTC 1-1

NB III-as együttesünk döntetlent játszott az SBTC gárdájával a hétvégén. Az első játékrészben az ellenfél talált be elsőként, de fordulás után sikerült egyenlítenie az újpestieknek, Árki Marcell köszönt be. Így alakult ki az 1-1-es végeredmény. Még két mérkőzés áll a lila-fehérek rendelkezésére, hogy a 8. helyről feljebb lépjenek a tabellán, a következő körben pedig a hatvaniak ellen lesz esélyük bizonyítani.

Női NB II, Keleti csoport, 20. forduló

FC Hatvan – Újpest FC 0-2

Oroszi Sándor csapata ezúttal Hatvanból hozta el a 3 pontot, a 20. fordulóban. Szalontai Georgina és Katona Vanda Laura zörgették meg a hálót, a hazaiak pedig nem tudtak válaszolni a két bekapott gólra, így 2-0-ás végeredménnyel zárult a mérkőzés. Az újpesti hölgyek a második helyet foglalják el a tabellán, 5 ponttal vannak lemaradva az első helyen álló Honvédtól. A következő körben hazai pályán várják az Arany Bácska Egyesületet a mieink.

Országos U19, Kiemelt, 21. forduló

Ferencvárosi TC –Újpest FC 2-0

U19-es fiataljaink a Ferencváros otthonában szenvedtek 2-0-ás vereséget. A gól nélküli első félidőt, 2 gólos második követte, sajnos azonban csak az ellenfél részéről érkeztek a találatok. A lila-fehérek 20 ponttal a 9. helyen állnak a tabellán, és a 22. fordulóban, (azaz a szezon utolsó mérkőzésén) a DVSC-t fogadják.

Országos U17, Alap, 21. forduló

Békéscsaba 1912 Előre SE–Újpest FC 2-2

U17-eseink Békéscsabán ikszeltek, a 21. fordulóban. Az első játékrészben a hazaiak találtak be, majd a második 45 percben előbb Katona Benedek Lászlónak sikerült az egyenlítés, majd mindössze két perccel ezt követően Giuliani Marcello a vezetést is megszerezte nekünk. A békéscsabaiaknak azonban kicsivel a vége előtt, a 86. percben sikerült egy pontot megmenteniük, így a 2-2-vel zárult a találkozó. Az utolsó fordulóban az Illés Akadémia-Haladás érkezik Újpestre.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 24. forduló

REAC Sportiskola SE– Újpest FC 1-1

U16-osaink is döntetlent játszottak a hétvégén, a REAC otthonában. Már a 7. percben sikerült betalálnia a mieink közül Welser Milán Lászlónak, amire az ellenfél rövidesen válaszolt is, így 1-1 lett a mérkőzés végeredménye.  52 ponttal, a második helyet foglalják el a tabellán a lila-fehérek, és a 25. fordulóban Debrecenben játszanak rangadót, mely akár az ezüstérem sorsát is eldöntheti.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.