U16-os csapatunk rangadót nyert, és tovább hajt az első helyért

U16-os csapatunk rangadót nyert, és tovább hajt az első helyért

Országos U19, Kiemelt, 11. forduló

DVSC – Újpest FC 3-0

A debreceniek otthonában kapott ki U19-es együttesünk a 11. fordulóban. Az ellenfél csapata már az első játékidőben megszerezte a vezetést, a második 45 percben pedig még két góllal zörgették meg a hálót, így 3-0-ás végeredménnyel zárult a mérkőzés.  A lila-fehér srácok így a 9. helyet foglalják el a tabellán.

Országos U17, Alap, 10. forduló

Újpest FC – Békéscsaba 1912 Előre SE 1-2

U17-es alakulatunk hazai pályán játszott a Békéscsaba csapatával, és sajnos vereséget szenvedett. Már az első félidőben megszerezte a vezetést az ellenfél, de a második játékrész 59. percében egyenlítettünk is Jászberényi Péter Attila góljával. Ez azonban kevésnek bizonyult, a csabaiaknak ugyanis sikerült még egyszer beköszönniük, így lezárták a találkozót, mely tehát 1-2-vel fejeződött be.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 12. forduló

Újpest FC – DEAC 1-0

A második helyen álló U16-os csapatunk rangadót vívott, ugyanis a harmadik DEAC együttesét fogadta a 12. fordulóban. A mieinktől Tóth Alex az 58. percben talált be, az alakulat pedig szépen megtartotta a vezetést a mérkőzés végéig. Ennek köszönhetően az újpesti együttes 29 ponttal - egy pontra az első helytől - második a tabellán.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.