U17-es fiataljaink győzelemmel tértek haza Putnokról

Második csapatunk és női együttesünk is ikszelt a hétvégén.

web

NB III, 26. forduló

Újpest FC II – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-0

NB III-as együttesünknek nem sikerült eldönteni a mérkőzést, hazai pályán ikszelt a Tiszaújváros gárdájával. A 90 perc alatt egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, így a végeredmény 0-0 lett. Mundi Viktor együttese a 7. helyen áll a tabellán, a következő fordulóban pedig a Karcag pályáján lesz esélye a pontszerzésre.

 
Női NB II, Keleti csoport, 18. forduló

Eger SE –Újpest FC 2-2

Oroszi Sándor csapata Egerben játszott döntetlent a hétvégén. Először a házigazdák szereztek vezetést, amire a lila-fehér hölgyek rövidesen válaszoltak is, Katona Vanda Laura és Kiss Fanni még a szünet előtt megfordították az állást. Sajnos az ellenfélnek rögtön fordulást követően sikerült egyenlítenie, így 2-2-vel zárult a mérkőzés. Női csapatunk a 19. fordulóban a BVSC-Zuglót látja vendégül.

 
Országos U19, Kiemelt, 19. forduló

Paksi Futball Club KFT. – Újpest FC 2-0

U19-eseink a Paks otthonában szenvedtek vereséget. Az ellenfélnek sikerült kétszer is betalálni, amire a mieink nem tudtak válaszolni, így 2-0 lett a végeredmény. Fiataljaink a tabella 9. helyét foglalják el 17 ponttal, és a következő körben az Illés Akadémiával mérkőznek meg Újpesten.

 
Országos U17, Alap, 19. forduló

Sajóvölgye Focisuli– Újpest FC 1-2

U17-eseink Putnokról hozták el a 3 pontot a 19. fordulóban. Az ellenfél gárdája már a 4. percben megszerezte a vezetést, azonban Palkó Áron és Beatty Anthony David góljainak köszönhetően a mérkőzés 2-1-es lila-fehér győzelemmel zárult. A 20. fordulóban a Kelen SC-t fogadják a mieink.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 22. forduló

Tarpa SC –Újpest FC 1-0

U16-os fiataljaink nem bírtak el a Tarpa együttesével, 1-0-ás vereséggel tértek haza hétvégén. A házigazdák már az első félidőben betaláltak, amire a mieink nem tudtak válaszolni. A tabella 2. helyét foglalják el az újpestiek, és a következő körben – hazai pályán – a Vác csapata lesz az ellenfél.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.